84 de echipaje vor fi prezente la Raliul Sibiului 2018

La momentul expirarii perioadei de inscrieri la Raliul Sibiului 2018, lista competitorilor care vor evolua pe cele 13 probe speciale ale competitiei cuprinde 84 de echipaje. Ultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Campionatului National Rally 2 Dunlop si a Campionatului National de Vehicule Istorice Dunlop este organizata de Clubul Sportiv “Aria pentru Sport” in parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu si este programata intre 4-7 octombrie 2018.

Lista de inscrisi la Raliul Sibiului 2018 cuprinde 58 de masini in CNRD, 22 care vor evolua in CNR2D, dar si 4 echipaje care vor participa in runda dedicata vehiculelor istorice. Acestora li se adauga si 2 forelighter-i.
Trebuie precizat ca numarul echipajelor care vor lua startul Raliului Sibiului 2018 poate creste in zilele urmatoare, regulamentul Particular al competitiei prevazand ca se mai pot primi si aproba solicitari pana joi, 4 octombrie, ora 10, concurentii urmand sa plateasca o taxa de inscriere majorata cu 20%.

Potrivit documentelor oficiale, competitia va avea o lungime totala de 634,57 km, din care 123,9 km reprezinta distanta celor 13 probe speciale. Startul festiv al Raliului Sibiului 2018 este programat pentru joi, 4 octombrie, ora 20:30 si va fi precedat de un moment festiv dedicat Centenarului Marii Uniri, care se va consuma in Piata Mica, de la 19:30.

Raliul Sibiului este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Masina oficiala a Raliului Sibiului 2018 este oferita de Autoklass Sibiu.
Parteneri strategici: Aria, Ambient, Profelis, Caparol. Parteneri: Shopping City Sibiu, Bergenbier, Sponsori: Bilstein, Alta Consult.

Parteneri media: Sibiu100, Ora de Sibiu, KissFm, Turnul Sfatului, Tribuna, IVBmedia.ro

Subiecte asemanatoare: