Dan Girtofan: „Un loc 2 cat o victorie”

Dan Girtofan si Tudor Marza au incheiat pe locul 2 Raliul Aradului, etapa a doua in CNRD si ERT – Balkan Trophy, la capatul unei curse foarte interesante. Giri si Tudor au avut o evolutie constanta la Arad, reusind sa gestioneze foarte bine atat lupta cu adversarii, cat si pe cea cu probele inselatoare ale cursei aradene. „Este un loc 2 cat o victorie”, a spus Dan Girtofan.

Brasoveanul a povestit cum a decurs pentru el si Tudor etapa aradeana: „Suntem foarte bucurosi pentru acest loc 2 la Arad. Este un nou podium pentru noi la un raliu care ne place foarte mult. Am inceput un pic mai prudenti cursa, asta pentru ca nu apucasem sa facem niciun test cu masina pe macadam. Am marit insa ritmul de la o proba la alta si asta s-a vazut cel mai bine pe «specialele» de sambata dimineata. Atunci am nimerit si anvelopele care trebuiau pe acele probe cu sleauri si foarte mult noroi. Pe final, am incercat sa gestionam avantajul pe care-l aveam fata de locul 3, in conditiile in care suprafata de rulare se stricase foarte rau. Ultima proba, Nadas, Power Stage-ul raliului, a fost una din cele mai dificile de macadam pe care am concurat in cariera mea. Ma bucur ca am reusit sa ne mentinem un avantaj suficient care sa ne ofere posibilitatea de a termina pe Raliul Aradului pe locul al doilea si sa luam puncte importante atat in campionat, cat si in ERT”.

Raliul aradului giri

Giri a mai adaugat ca „totul a functionat foarte bine la Arad pentru noi. Colaborarea cu Tudor a fost perfecta, masina a fost pregatita foarte bine de catre baietii din echipa tehnica, toul a fost asa cum ne dorim la fiecare la raliu. Deja ne gandim cu mare incredere la urmatorul raliu”.
Raliul Aradului a fost unul foarte bun si pentru Andrei, fiul lui Giri, care a castigat intrecerea la clasa RC2N (fosta grupa N), dupa o evolutie entuziasmanta. „Andrei a facut raliul perfect si il felicit pe el si pe Doru pentru victorie. Sunt sigur ca vor mai urma si altele”, a incheiat Dan Girtofan.

Dan Girtofan si Tudor Marza au fost sustinuti la Arad de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!