Citroen a inceput demersurile pentru al aduce pe Ogier in echipa

Citroen a inceput discutiile cu Sebastien Ogier pentru Campionatul Mondial de Raliuri de anul viitor.

Echipa franceza doreste ca Ogier sa revina la Citroen in sezonul viitor a WRC pentru a ataca titlul impreuna cu acestia. Dupa incheierea acordului cu M-Sport Ford, care se va incheia la sfarsitul sezonului, Ogier se poate astepta la oferte de la toate cele patru echipe din WRC. Optiunea lui preferata este sa ramana unde este, deoarece a vorbit in repetate randuri despre cat de confortabil se simte in aceasta echipa.

Responsabilul echipei Pierre Budar de la Citroen a declarat „Ma gandesc la linia de piloti pentru anul viitor foarte mult acum. Avem multe optiuni si discutam cu mai multi piloti – ar putea exista schimbari pentru anul viitor „.

Intrebat despre potentialul unei reintoarceri a  lui Ogier, el a adaugat: „Vorbesc cu Sebastien Ogier cum vorbesc cu alti piloti. Bineinteles ca vom fi foarte fericiti sa avem un astfel de  pilot in echipa noastra„.

Avem un buget si compania ne incredinteaza sa folosim acest buget in modul cel mai bun pentru ca echipa sa castige. Depinde de noi, trebuie sa folosim bugetul in cel mai bun mod posibil pentru a castiga, asta dupa ce in acest sezon bugetul nostru a fost micsorat„, a mai adaugat acesta.

In actualul sezon, Sebastien Ogier a reusit castige 3 etape pana acum, fiind pe pozitia secunda a clasamentului general pana in acest moment la bordul unui Ford Fiesta WRC de la M-Sport Ford, in spatele lui Thierry NEUVILLE la 21 de puncte.

Clasament general WRC 2018

Sursa : motorsport.com

Recomandari pentru tine!