Ogier / Ingrassia lideri dupa ziua a 2-a, Mikkelsen / Jaeger ies din lupta din cauza unei probleme tehnice .

Sebastien Ogier si Julien Ingrassia reusesc sa ramana lideri si dupa a 2-a zi a Rallye Monte-Carlo avansul lor scazand insa la doar 14.9 secunde fata de Ott Tanak si Martin Jarveoja.

Prima bucla a zilei incepe rau din pacate pentru Andreas Mikkelsen, cel care se vede nevoit sa abandoneze in urma unei probleme la alternator.  Thierry Neuville face si el pana pe finalul primei probe din bucla, dar nu schimba si nu pierde foarte mult timp.

Pe a doua proba din bucla secunda  Sebastien Ogier se rasuceste, incearca sa revina dar intra cu masina intr-un sant, si pierde in jur de 30 de secunde pana cand, ajutat de spectatori, reuseste sa iasa. De acest lucru profita Ott Tanak, care isi continua atacul si pe urmatoarea proba si care reuseste sa urce la doar 14.9 secunde de lider.

In cadrul categoriei wrc 2 lucrurile au fost destul de dramatice, Camili, Suninen, Sarrazin si Rovanpera abandonand, primul din motive tehnice iar ceilalti trei in urma unor iesiri in decor. Lider ramane in continuare echipajul Kopecky / Dresler, urmati la peste 8 minute de de Mevius / Louka si de Abbring / Tsjoen.

Prima proba de maine va incepe la ora 09:08 ora locala a romaniei.  Toata actiunea poate fi urmarita live, contra cost pe http://www.plus.wrc.com, iar maine incepand cu ora 13:45 va putea fi urmarita live, gratuit proba speciala cu numarul 12 pe http://www.redbull.tv .

Credit foto : Facebook Sebastien Ogier

Sursa Articol: rpmracing.wordpress.com

 

Recomandari pentru tine!