Au fost publicate documentele oficiale ale Raliul Moldovei Moinesti 2016

raliul moldovei

Conform regulamentului Campionatului National de Raliuri Dunlop, cu 30 de zile inainte de startul in Raliul Moldovei Moinesti 2016, programat in perioada 01-02 iulie, au fost avizate si transmise spre publicare documentele oficiale ale competitiei.

Dupa vizita oficialilor din cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv am definitivat si transmis spre publicare documentele oficiale ale Raliul Moldovei Moinesti 2016. Desi mai sunt 30 de zile pana la start, ne simtim ca si cum am intrat pe ultima suta de metri si singurul inconvenient pe care-l avem pana in prezent este vremea. Ploile cazute in ultimele trei saptamani nu prea ne-au permis sa ne apucam de lucrarile pe care ni le-am propus sa le efectuam pe unele probe speciale dar suntem convinsi ca in a doua jumatate a lunii iunie acest aspect va fi rezolvat cu sprijinul autoritatilor locale si al companiei Petrom.” a declarat Adrian Raspopa, organizatorul competitiei.

Astfel, pentru editia din acest an, cea de-a sasea, Raliul Moldovei Moinesti propune concurentilor din Campionatul National de Raliuri Dunlop un format alcatuit din 15 probe speciale, din care 7 distincte, care insumeaza 127.36 km. Primele cinci dintre acestea urmeaza sa se desfasoare in prima zi a competitiei pe drumurile din apropierea Bacaului, iar restul de 10 sunt programate in a doua zi, cea de sambata, atunci cand echipajele vor ajunge in zona Moinestiului.

Campionatul National Rally 2 Dunlop se afla la prima editie iar pentru concurentii care urmeaza sa participe in cadrul acestei competitii programul este unul usor restrans, ei urmand sa parcurga 9 probe speciale care insumeaza 71,98 km.

Vreau sa multumesc Consiliului Local Bacau care a decis sa se implice in construirea bugetului pentru acest an, mai ales ca ne dorim la start mai multi concurenti decat in sezoanele precedente. Pentru cei care vor lua startul in Campionatul National Rally 2 Dunlop ne dorim sa-i incurajam prin premiile oferite de partenerii nostri, insa toate noutatile le vom comunica pe parcurs. a mai adaugat Adrian Raspopa, presedintele ACS Rally Spirit, organizatorul Raliul Moldovei Moinesti 2016.

La fel ca sezonul trecut, startul festiv va avea loc joi, 30 iunie, incepand cu ora 20:00, in centrul Bacaului, pe str. Nicolae Balcescu, locatie in care va fi amplasat si parcul de service inclusiv vineri, 1 iulie. A doua zi, caravana Campionatului National de Raliuri Dunlop se va muta in centrul Moinestiului, pe str. Tudor Vladimirescu.

Raliului Moldovei Moinesti 2016 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Local Moinesti, Consiliului Local Magiresti si Consiliului Local Bacau.

Documente Oficiale

Credit Foto: RPM Racing RO

Recomandari pentru tine!