Transilvania Rally 2019: Simone Tempestini lider dupa prima zi

Echipajul Napoca Rally Academy, Simone Tempestini/Sergiu Itu, sunt lideri dupa prima zi de la Transilvania Rally 2019, atat in cadrul Tour European Rally, cat si in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop.

Pe locul secund in TER se afla echipajul J. Wagemans/F. Geerlandt la bordul unei Skoda Fabia R5, aflandu-se la +00:18,00 sec. fata de echipajul Clujean. Pe ultima treapta se afla Sebastian Barbu/Bogdan Iancu tot pe o Skoda Fabia R5, fiind la +00:20,8 fata de lider. Bogdan Marisca termina prima zi pe pozitia a IV-a, urmat de Porcisteanu si de  S. Fernandes.

In cadrul CNR, Simone ocupa prima pozitie, urat de echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu cu Skoda la +00:20,8 sec, iar Bogdan Marisca ocupa pozitia al III-a la bordul unui Ford Fiesta R5 la +00:23,7 sec. fata de colegii sai de pe prima treapta.

Transilvania Rally 2019
Credit Foto: Tamirjan Robert Photography

Prima zi a adus si abandonuri pentru unele echipaje, Dan Girtofan a fost nevoit sa abandoneze dupa o problema tehnica inainte de Control Orar 1, problema fiind la turbina. La fel de ghinionist a fost si Ghigea Catalin Cedric care a spus pas din cauza problemelor tehnice, insa acesta va lua startul dupa regula Super Rally. Dolofan abandoneaza si el dupa o iesire in decor, iar lista nu se opreste aici, pe lista aflandu-se 9 echipaje.

Pentru ziua secunde, mai sunt programate inca 5 probe speciale, ultima fiind SuperSpeciala, iar penultima proba fiind Power Stage-ul. Superspeciala se poate vedea live pe PRO X incepand cu orele 16:00, iar pe Radio Cluj se pot asculta informatii live de pe probele speciale.

sursa timpi: http://live.fras.ro

Recomandari pentru tine!