Raliul Clujului 2024 – Transmisiune LIVE

Raliul Clujului 2024 puncteaza ca si etapa a patra din Campionatul National de Raliuri si se va desfasura in weekendul 21-23 Iunie 2024. La startul acestei editii se regasesc un numar de 70 de echipaje care se vor duela in ultima etapa din acest sezon care se va desfasura pe asfalt, astfel ca vom afla si campionul national de raliuri pe asfalt.

Raliul este impartit pe parcursul a trei zile, insa prima dintre acestea fiint rezervata pentru sesiunea oficiala de teste a raliului ( shakedown), care se va desfasura pe un traseu dintre Somesul Rece si Stolina, urmand ca apoi in seara primei zile sa avem parte si de Startul Festiv.

Vezi pe pagina noastra dedicata intreg programul raliului – Raliul Clujului

Primele probe speciale oficiale vor avea loc sambata 22 Iunie, unde concurentii vor avea de parcurs 6  probe speciale din totalul de 10 probe speciale ale raliului. Clujul se pare ca este unul apreciat, astfel ca Sambata, cei care nu pot ajunge pe probele speciale, se pot bucura de transmisiunea LIVE a trecerilor de pe TARNITA (PS2, PS4 si PS5) , Prima avand loc chiar in dimineata zilei, la orele 09:30, urmand ca celelalte doua se fie transmise incepand cu orele 12:45, respectiv 16:45.

Ziua de Duminica are in desfasurator un numar de patru probe speciale, cate doua treceri pe Drumul Generalului, una pe Stolina si SuperSpeciala raliului, astfel ca, iubitorii motorsportului pot urmarii live 3 probe speciale si Duminica, ambele treceri pe Drumul Generalului ( PS8 si PS9), dar ne vom bucura de transmisiune si de Ps 10 – SuperSpeciala CREIC incepand cu orele 15:00.

Pe pagina noastra dedicata acestui raliu -> Raliul Clujului , puteti vedea toate transmisiunile LIVE, dar puteti vedea si toate informatiile ale acestui raliu ( Plan Orar, Lista de inscrieri, Harti, Informatii Generale s.a.m.d).

Sursa foto: Balázs Attila – RallyPhoto Hunters

Recomandari pentru tine!