Entuziasm pentru Giri si Tudor inaintea Raliului Sibiului

Dan Girtofan si Tudor Marza (Skoda Fabia Rally 2) au din nou un weekend „de lucru”. Cei doi echipieri ai ProRally Team Brasov vor lua startul la editia 2021 a Raliului Sibiului, etapa a 7-a a CNRB. O runda familiara si frumoasa pentru Giri si Tudor, care s-au simtit tot timpul bine la Sibiu.

Dupa recunoasteri pe probele Cheile Cibinului si Santa, Dan Girtofan a oferit cateva impresii legate de cursa sibiana: „O runda aproape de casa pentru noi. Raliul Sibiului este unul unde ne-am simtit bine tot timpul, pe care l-am si castigat si pe care abia asteptam sa luam startul. Am facut recunoasteri pana acum doar pe Santa si Cheile Cibinului si pot spune ca sunt frumoase. Santa, o «speciala» care era renumita in trecut pentru un macadam dur, acum este foarte buna. Mai multe provocari vom avea pe Cheile Cibinului. Cert este ca se anunta un raliu frumos, cu o concurenta puternica. Obiectivul nostru este sa ne bucuram de fiecare kilometru de proba si sa terminam cu bine. In rest, vom vedea la final ce va fi”.

La runda sibiana va participa si un alt echipaj ProRally Team, Andrei Girtofan/Doru Vraja (Subaru Impreza N15), dornic de revansa dupa ghinoanele de la ultimele curse. „Vom aborda acest raliu cu incredere maxima si sunt sigur ca vom putea oferi fanilor un rezultat cat mai bun”, a declarat Andrei Girtofan.

Echipajele ProRally Team Brasov, Dan Girtofan/Tudor Marza si Andrei Girtofan/Doru Vraja sunt sustinute in sezonul 2021 de Hygienium, Castrol Service, Ramplast, Delcar – dealer Skoda, Pro-X, Mipa, Presto, Vitanimix, AdGo si AutoChelu.

Recomandari pentru tine!