Alexandra Teslovan in colaborare cu Edwin Keleti in sezonul 2021

Suntem incantati sa anuntam ca sportiva Alexandra Teslovan va incepe colaborarea cu Edwin Keleti Driving&Motorsport pentru sezonul 2021. In varsta de doar 14 ani, Alexandra, este deja o prezenta notabila in campionatele de Super Slalom si Time Atack.

In sezonul 2019, fiica cea mare a pilotului de raliu Adrian Teslovan, a castigat clasa juniori 1 a Campionatului National de Super Slalom, iar in 2020 devenit vicecampioana nationala in acelasi campionat la clasa juniori 2. Tot in 2020 Alexandra a ocupat pozitia a 3-a in Campionatul National de Time-Attack, clasa Juniori 1.

Vorbim deja de o tanara sportiva cu experienta competitionala care doreste sa tinteasca mai sus, iar faptul ca a apelat la serviciile de training si mentoring a EK D&M nu poate decat sa ne bucure. Pentru noi este un prim challenge in aceasta postura iar Edwin este nerabdator sa inceapa cu Alexandra procesul de formare, rafinare si crestere pe plan sportiv si nu numai. Asta pentru ca la EK D&M suntem convinsi ca pregatirea mentala si psihologica este indispensabila unui sportiv care doreste sa ajunga in top! Va fi un proces relativ lent, laborios, dar tratat cum se cuvine de ambele parti si bazat pe incredere si prietenie, va aduce rezultatele asteptate.

Edwin va fi prezent alaturi de Alexandra la toate etapele la care ea va participa si doreste sa multumeasca Academiei Titi Aur si instructorului Bogdan Talasman pentru ajutorul pe care acestia il dau Alexandrei prin punerea la dispozitie a facilitatilor de antrenament in intersezon.

Dorim sa multumim partenerilor tehnici si logistici Omega Motorsport care asigura latura tehnica a performantelor Alexandrei.

Sa inceapa 2021! Multa bafta tuturor!

Alexandra este sustinuta in sezonul 2021 de: UniCredit Leasing, Generali, Tomi si Mobil 1 prin Star Lubricants, alaturi de partenerii tehnici: GoPro, Omega Motorsport.

Recomandari pentru tine!