Vis indeplinit pentru tanarul Cristi Sugár, in viteza spre Rally2.

Ne mai despart 3 saptamani pana la prima etapa a Campionatului National de Raliuri, dar si de prima etapa a Rally2. Tess Rally Brasov va avea loc in perioada 24-25 Martie in zona Brasov, fiind prima etapa din CNR, dar si din Rally2.

Noi am stat de vorba cu un tanar pilot, visator, increzator si care a reusit sa ajunga acolo unde acesta a visat. Este vorba despre Cristi Sugár, un tanar de 18 ani din Timisoara si care a trecut pe la etape de viteza in coasta, slalom paralel, iar acum debuteaza in Rally2 in cadrul unei echipe cunoscute in motorsportul romanesc luand startul la bordul unei Dacia Logan.

Noi am stat de vorba cu el si  am aflat destule lucruri interesante. Raspunsurile acestuia la intrebarile adresate de noi, le puteti regasi mai jos.

FanRally: Salutare, au fost cateva zvonuri cum ca vei lua startul in Rally2, iar acum le-ai confirmat printr-o postare pe pagina personala de pe facebook. Care e planul tau in acest sezon pentru Rally2?

Cristi:  Salutare! Vreau sa va multumesc mult pentru prilejul de a raspunde la intrebarile voastre. Intr-adevar am planuit de mai mult timp acest debut si in sfarsit s-a realizat. Planul meu in CNR2- 2018 este sa ajung la cat mai multe etape, chiar daca momentan buget exista doar pentru Brasov si probabil Arad, mai sunt discutii in derulare care sa faciliteze participarea la un sezon complet, dar sunt optimist si motivat sa caut si sa gasesc finantare pentru restul etapelor.

FanRally: Visul tau s-a indeplinit, acela de a participa in cadrul „ligii secunde” a Campionatului National de Raliuri. Ne poti spune cateva cuvinte?

Cristi: Da, intr-adevar s-a îndeplinit un vis pe care l-am avut in gand inca din ziua din care am respirat aer de curse. A fost greu pana am reusit sa spun „prezent”, insa acuma nu mi-a ramas decat sa ma bucur de fiecare metru de proba speciala si sa incerc sa am un ritm bun care sa imi aduca si un rezultat de la aceasta prima etapa.

FanRally: Stim ca faci parte din DTO-Tellur Rally Team, cum vezi aceasta colaborare si cine va ocupa scaunul din dreapta?

Cristi:  Raspunsul este simplu, fara ajutorul lor nu ar fi existat acest interviu, deoarece nu as fi putut lua startul, colaborarea cu Vali si intreaga echipa m-a invatat multe si sunt sigur ca este una de viitor. Locul din dreapta va fi ocupat de un vechi si bun prieten, Suciu Flavius, care m-a sustinut inca de la primele mele participari si cu acesta ocazie vom mai adauga niste amintiri si sper sa devenim un echipaj de succes pe viitor.

FanRally: este o noua provocare pentru tine, de la viteza in coasta, la slalom paralel, iar acum sa te vedem in Rally2. Cum vezi viitorul tau in motorsport?

Cristi:  Da, asa este, am incercat  sa experimentez cat mai multe laturi ale Motorsportului si cu toate ca am niste amintiri foarte placute de la coasta de pe Valea Domanului, sunt sigur ca, raliurile sunt ramura care ma reprezinta, acestea combinand toate suprafetele si fiind dupa parerea mea cele mai spectaculoase. Viitorul sper sa-mi rezerve multe starturi si tot atatea finish-uri atat in competitii interne cat si in unele externe intr-un viitor mai indepartat, cine știe?! Eu fac tot ce imi sta in putinta pentru a ajunge la start, doar ca, din pacate uneori amibitia nu este suficienta.

 FanRally: Iti multumim pentru raspunsuri! Cateva cuvinte pentru sustinatorii si fanii acestui sport care vin pe probe sa vada echipajele la treaba, uneori intr-un numar impresionant de mare. Iti dorim multa bafta si gaz maxim.

Cristi:  Si eu va multumesc pentru interesul acordat! Ii salut si ii invit pe probe indiferent de ramura Motorsportului, pentru ca ei sunt cei care ne incurajeaza, sustin si ne ajuta sa obtinem timpii doriti, dar nu in ultimul rand finantari. Sponsorii se vor uita mereu la numarul de spectatori prezenti pe marginea probelor speciale si astfel acorda sau nu finantari sportivilor.

Spectatorii pot ridica si cobori nivelul acestui sport prin simpla lor prezenta, asa ca ii asteptam cu drag la fiecare etapa!

Noutati
Vezi mai multe