Debut de sezon pentru George Marinescu si Arnold Caitanu

In acest final de saptamana, Raliul Argesului da startul Campionatului National de Raliuri, eveniment ce coincide cu lansarea echipajului George Marinescu – Arnold Caitanu, in cadrul categoriei Rally 2.

Laureat al campionatelor de Autoslalom, Slalom Paralel si campion en-titre, in dreapta lui Romain Gilles, al clasei 12 din Campionatul National de Raliuri, George Marinescu face pasul firesc in dezvoltarea carierei sale, urmand sa parcurga intregul sezon 2019 la bordul unui Peugeot 206 RC, incadrat la clasa A2, dedicata propulsoarelor de pana in 2000 cmc.

Ma bucur mult ca dupa 3 ani in competitiile suport, voi urca o treapta si voi pilota alaturi de cei mai buni rallyisti din tara. Voi fi copilotat de catre Arnold Caitanu, cel ce are la activ aparitii sporadice, dar incheiate cu rezultate foarte bune, in postura de navigator. Suntem incantati sa debutam intr-un context intr-atat de incarcat de istorie precum Raliul Argesului. Probele speciale de pe Transfagarasan ne vor pune coeziunea la grea incercare, iar pe superspeciala din jurul stadionului „Nicolae Dobrin” vom avea piele de gaina, dat fiind numarul foarte mare de oameni ce vor fi prezenti! Ne propunem o adaptare cat mai rapida la materialul de concurs, pentru a putea sa marim ritmul de cursa, incepand cu etapele urmatoare.”, avea sa spuna pilotul timisorean.

Detinatori ai numarului de concurs 123, George Marinescu si Arnold Caitanu sunt sustinuti de catre NetBet, in calitate de partener principal, alaturi de Frigoglass si DataMaxLine.

Recomandari pentru tine!