Sebastian Barbu si Bogdan Iancu continua lupta pentru titlu in Raliul Moldovei Bacau

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu sunt pregatiti pentru urmatoarea provocare din Campionatul National de Raliuri Betano si vor lua startul in Raliul Moldovei Bacau cu obiectivul de a aduna cat mai multe puncte in lupta pentru titlul national din 2022.

Lupta pentru titlu in Campionatul National de Raliuri Betano este extrem de disputata in acest sezon, iar Sebastian Barbu si Bogdan Iancu sunt pregatiti sa se lupte pentru cat mai multe puncte posibil in fiecare din cele patru etape ramase in calendar.

In acest weekend, intre 5 si 7 august, este programat Raliul Moldovei Bacau, o etapa pe macadam, cu coeficient 1 in competitia nationala de raliuri. “Am intrat pe ultima suta de metri in cursa pentru titlul din sezonul 2022. A fost o lupta stransa in prima parte a sezonului, dar de acum va fi si mai interesant. Eu o sa dau tot ce am mai bun pentru a avea rezultatele necesare clasarii pe prima treapta a podiumului in clasamentul general. Acesta este obiectivul intregii echipei, iar noi trebuie sa fim rapizi si constanti pe fiecare proba”, a spus Sebastian Barbu.

Vineri, in prima zi a raliului, este programat shakedown-ul, ultimul test oficial inaitea startului, si, cu incepere de la ora 20:30, startul festiv in Piata Tricolorului din Bacau. Sambata, 6 august, sunt programate primele sase probe speciale pe macadam, cu o lungime totala de 75 de kilometri, iar duminica ultimele cinci probe cu o lungime de aproximativ 50 de kilometri.

“Am castigat doua etape din acest sezon si este clar ca avem nevoie de cat mai multe puncte la fiecare etapa de acum incolo. Anul trecut nu am luat startul in Raliul Moldovei asa ca ne-am concentrat mai mult pe recunoasteri si cred ca vom fi competitivi inca de pe prima proba”, a mai adaugat Sebastian Barbu.

Dupa primele cinci etape din Campionatul National de Raliuri Betano, Sebastian Barbu are 153,6 puncte si ocupa locul secund in clasamentul general.

Echipajul sibian este sustinut in sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL si FcCompetition.

Recomandari pentru tine!