Raliul Argesului – Rally 2: Florian Niturad/Mihai Popa se impun

La bordul unui model Ford Fiesta de clasa A2, echipajul cu numarul de concurs 105 format din Florian Niturad si Popa Mihai se impun la prima etapa din cadrul campionatului national de rally 2, etapa ce s-a desfasurat in weekendul 3-4 mai in Arges.

Dan Nicoschi/ Alexandra Nicochi termina raliul pe pozitia secunda la bordul unui Seat Ibiza GTI, urmati de Alexandru Bogdan/Rusu Adrian la bordul unui Opel Tigra RC. 

Cu o lista de inscrieri pe care se regaseu un numar de 16 echipaje, concurentii aveau de parcurs un numar de 4 probe speciale. Prima zi de concurs oficial pentru echipajele inscrise in „liga secunda” a fost ziua de vineri, acolo unde acestia au putut lua startul in sesiunea de shakedown, urmata de prima proba care sa desfasurat la Pitesti. 

Superspeciala a fost prima proba pentru concurenti, fiind adjudecata de Alexandru Bogdan/Adrian Rusu, urmati de Niturad/Popa si de Ghigolea/Popa.

Ziua secunda avea programate 3 probe speciale pentru concurenti. Dan Nicoschi/Alexandra Nicoschi reusesc sa se impuna pe prima proba din ziua secunda si preiau pozitia de lideri.

Cea de-a doua proba este adjudecata de acelasi echipajul Niturad/Popa, fiind urmati de A. Bogdan /A. Rusu. Nicoschi termina proba cu al treilea timp.

Ultima proba speciala de la Raliul Argesului 2019, este adjudecata de D. Albut, iar Florian Niturad/Popa Mihai urca pe prima pozitie la general si castiga prima etapa din C. N. Rally2. 

Clasament General Raliul Argesului 2019 – Rally2

Urmatoarea etapa se va desfasura la Arad in perioada 24-25 mai, acolo unde concurentii vor infrunta macadamul de la Raliul Aradului. 

 

Recomandari pentru tine!