Transilvania Rally 2019: Simone s-a impus in TER si CNR

Echipajul Napoca Rally Academy format din Simone Tempesitini/Sergiu Itu s-au impus in cadrul raliului de casa, Transilvania Rally 2019.

 

Etapa care a contat ca si runda a V-a pentru Tour European Rally, dar penultima etapa din Campionatul National de Raliuri, CNR-Autovehicul istorice si Rally2 s-a desfasurat intre 26-28 Septembrie la Cluj, aducand un numar de 90 de echipaje din mai multe tari la startul etapei.

Simone Tempestini/Sergiu Itu s-au impus in cadrul Tour European Rally la bordul unui Hyundai i20 R5, urmati de un alt echipaj Clujean format din Bogdan Marisca/Sebastian Itu la bordul unui Ford Fiesta R5, cu o diferenta de +01:08,9 sec. dupa cele 9 probe speciale parcurse, deoarece PS1 a fost anulata din motive tehnice, lipsa comunicarii intre oficiali a dus la anularea probei.

Pe ultima treapta a podiumului la general al TER s-a situat echipajul belgian format din J. Wagemans/F. Geerlandt cu Skoda Fabia R5,acestia au terminat raliul cu o diferenta de +01:52,5 sec. fata de lider.

Mihnea Muresan/Pop Alina Bianca s-au impus in cadrul TER2WD ( doua roti motrice fata ) la bordul unui Peugeot 208 R2, urmat de Alexandru Filip/Dobranici Mihaela cu Renault Clio RS R3T si de Gheorghe Alexandru/Solomon Ciprian la bordul unui Peugeot 208 R2.

Credit Foto: Tamirjan Robert Photography
Simone la 2 puncte diferenta fata de Porcisteanu la general in CNR, ultima etapa decide campionul national.

In cadrul etapei din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop, Simone Tempestini s-a impus fara emotii, urmat de Bogdan Marisca ( Ford Fiesta R5 ) si de Alexandru Pitigoi la bordul unui Porsche 911 GT3

Mihnea Muresan se impune si in cadrul CNR-2FWD, urmat de fratii Maior ( Norbert si Francesca ) la bordul unui Peugeot 106, iar pe pozitia a III-a se regaseste echipajul Manole Mihai – Dorca Florin cu Renault Clio R3.

Echipajul DTO Rally Team format din Cristi Șugar/Vlad Colceriu s-au impus in cadrul CUPEI DACIA, fiind urmati de Radu Benea/ Andrei Hicea ( Dacia Sandero ). A treia pozitie a cupei monomarca a fost ocupata de Balea Horea Alin/Luncan Mihai, tot pe un model Dacia Sandero.

Cupa Suzuki a fost adjudecata de Danut Budai/Lucian Budai cu Suzuki Swift Sport, urmati de Bogdan Talasman/Andrei Mitrasca si de Ardelean Alexandru/Baltador Horațiu care termina aceasta etapa pe ultima pozitie a podiumului a cupei monomarca Suzuki.

La Juniori s-a impus Norbert Maior/ Francesca Maior cu Peugeot 106, fiind urmati de un echipaj care a alergat tot pe un model Peugeot, insa pe un model 208 R2, format din Alexandru Gheorghe/Solomon Ciprian. A treia pozitie din clasamentul juniorilor s-a situat Danut Budai/Lucian Budai pe un model Suzuki.

Clasamentul destinat debutantilor a fost format din Radu Benea ( locul I ), Balea Horea Alin termina pe pozitia secunda, iar Răducanu Stefan Vlad incheie podiumul celor care au debutat in Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Alexandru BOGDAN/Adrian RUSU s-au impus in cadrul Rally2 la bordul unui Opel Tigra RC.

 

Alexandru Bogdan/Adrian Rusu s-au impus in cadrul ligii secunde a CNR, numit Rally2, un campionat destinat celor cu bugete mai reduse si doresc a lua startul in etapele nationale alaturi de echipajele care se bat la titlul national pe aceleasi probe.

Sergiu ROGOZAN/Cristian MELCZER ocupa locul secund la bordul unui Renault Megane, urmati de Roland CSATO/Sandor CSIKOS pe un model Suzuki Ignis Sport.

Dorin Alexandrescu alaturi de Andrei Motescu s-au impus in cadrul Campionatului National de Raliuri pentru Autovehicule Istorice Dunlop  la bordul unui VW Golf, urmati de Borbely Lorincz/Kovacs Levente la bordul unui bmw 1602. Ultima treapta a podiumului la CNRVI-D a fost adjudecata de Agapian Andrei/Stoica Costin la bordul unui Vw Golf. 

Clasamentele finale oficiale se pot accesa urmand legaturile afisate mai jos:

Recomandari pentru tine!