Victorie pentru Simone Tempestini la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Echipajul echipei Napoca Rally Academy format din Simone Tempestini si Sergiu Itu au reusit sa isi adjudece etapa a doua din cadrul Campionatului National de Raliuri Betano, etapa ce s-a desfasurat in doua judete, Brasov si Harghita.

O etapa care a avut programate nu mai putin de 11 probe speciale in cele doua judete, 9 dintre acestea au fost adjudecate de Simone Tempestini care participa in acest sezon pe un model Skoda Fabia R5. Batalia pentru pozitia secunda a fost una apriga intre Giri si Marisca, insa Dan Girtofan ( Giri ) a reusit la finalul raliului sa obtina cea de-a doua pozitie, respectiv Marisca pe pozitia a treia la general.

La fel ca si in prima etapa, Simone si Giri obtin aceleasi pozitii, insa pe a treia pozitie a venit Marisca care s-a acomodat rapid cu masina si a inceput sa puna presiune pe brasovean.

sursa: fras.ro

La bordul unui model cu doua roti motrice ( tractiune fata ), Norbert Maior reuseste un rezultat impresionant. La bordul unui Peugeot 208 R2, a reusit sa se claseze la finalul raliului pe pozitia a patra la general, iar pe Power Stage a reusit o pozitie extraordinara, luand punctele aferente pozitiei secunde pe aceasta proba, facand fata cu brio impotriva celor 7 modele R5.

La bordul unui Ford Fiesta R5, Adrian Raspopa termina raliul pe pozitia a cincea, urmat de Dolofan care a luat startul la bordul modelului Citroen C3 R5, Andrei Cascaval pe pozitia a sasea, si de Adrian Teslovan, Adi Iliescu si Cristian Timisca care incheie top 10.

La doua roti motrice s-a impus pilotul minune, Norbert Maior, urmat de Teslovan ( Citroen DS3 R3T Max ) si de Gabriel Ene pe un model Ford Fiesta R2.

Raul Badiu a reusit sa isi adjudece victoria in cadrul Cupei Dacia, urmat de Dragos Popa si de Victor Supuran, toti pilotand un model Dacia Sandero. Dan Budai a reusit victoria la Suzuki Cup, urmat fiind de Bogdan Talasman si de Alexandru Ardelean. 

La debutanti s-a impus Roland Csato pe un model Suzuki Ignis Sport, urmat de Mircea Samuil pe un Audi A3 si de Paul Popa pe un Suzuki Swift Sport.  Dan Budai se impune si in cadrul Juniorilor, in fata lui Roland Csato si a lui Paul Popa.

Urmatoarea etapa din CNR-B se va desfasura la Sibiu, in perioada 14-15 august, schimbandu-se suprafata de concurs, trecandu-se pe macadam.

 

Noutati
Vezi mai multe