Raliul Argesului CATENA va fi transmis LIVE

Motorsportul nu ar exista fara fani. Daca derapajele spectaculoase ale pilotilor, duelul cu secundele, momentele la limita sau luptele dintre concurenti nu ar fi urmarite de catre spectatori, acestea nu si-ar avea rostul. Fanii sunt unul dintre cei mai importanti factori in orice disciplina a automobilismului.

Deoarece in 2019, la revenirea Raliului Argesului CATENA – Powered by Peugeot in calendarul national de raliuri, spectatorii au luat cu asalt probele din Pitesti, de langa Curtea de Arges sau de pe Transfagarasan, organizatorii si-au dorit o prezenta mai numeroasa a acestora in 2020. Astfel, planurile clubului sportiv DTO Rally se concentrau pe includerea in acest sezon a unor noi trasee de concurs spectaculoase, dar si pe atragerea unui numar mai mare de persoane pe marginea probelor speciale.

Din pacate, pandemia si restrictiile impuse de catre autoritati au stopat eforturile organizatorilor de a oferi un eveniment mai interesant fanilor. Conform legilor in vigoare, se pot organiza competitii desfasurate in aer liber, insa fara spectatori. Deoarece echipa de organizare isi doreste respectarea masurilor autoritatilor, fanii sunt incurajati sa ramana acasa, o solutie alternativa fiind pregatita pentru toata durata competitiei.

Pentru a oferi o experienta speciala fanilor si in 2020, clubul sportiv DTO Rally a pregatit o serie de transmisiuni LIVE de pe probele speciale. Astfel, spectatorii pot urmari principalele momente ale competitiei de acasa, respectand normele legislative existente. De asemenea, prin abordarea acestei solutii, sportivii vor putea beneficia de o mediatizare sporita pe durata evenimentului care se desfasoara pe 26 si 27 iunie.

Planul de transmisii LIVE al Raliului Argesului CATENA – Powered by Peugeot 2020 presupune folosirea a unor resurse logistice de amploare: sapte camere de inregistrare video, un comentator, trei intervievatori si zeci de persoane care vor asigura bunul mers al transmisiei si a regiei.

Programul de transmitere a evenimentului debuteaza cu primul moment competitiv al cursei: iesirea din parcul de service. Vineri, incepand cu ora 16:30, startul festiv amplasat in centrul Pitestiului va fi transmis in direct, prezenta celebrului prezentator Dani Otil garantand un dialog interesant cu toti concurentii. Mai apoi, incepand cu ora 17:28, cele doua probe de vineri, desfasurate langa Campulung Muscel, vor fi transmise LIVE cu cinci camere amplasate pe traseul de concurs. Comentariul de pe proba speciala va fi insotit de interviuri din regrupare si de la startul specialelor, astfel incat toate informatiile sa fie transmise fanilor de acasa.

Sambata, camerele vor fi amplasate in cea mai spectaculoasa zona a Transfagarasanului, in apropiere de Cabana Capra. Ultima sectiune din PS4 ”Transfagarasan” va fi LIVE incepand cu ora 12:21, pilotii urmand a oferi declaratii ”la cald” in sosirea de pe urcarea spre zona Capra. Pentru ca Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot nu poate sa se incheie fara recunoasterea meritelor celor mai rapizi sportivi, festivitatea de premiere, organizata pe Barajul Vidraru, va fi, de asemenea, transmisa LIVE de catre camerele de filmat.

Pe parcursul celor doua zile de concurs, spectatorii, fanii si toate persoanele interesate de debutul de sezon pot urmari Raliul Argesului pe website-ul competitiei (www.raliulargesului.ro) si pe Facebook. Transmisiunea va fi preluata de multiple pagini partenere, printre care si cea mai importanta pagina de sport la nivel national – EuroSport Romania.

Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, sustinut de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti si CATENA, cel mai mare lant de farmacii din Romania, detinut de grupul Fildas.
Masina oficiala a Raliului Argesului este oferita de Trust Motors – Importator oficial al marcilor Peugeot, Citroen si DS in Romania.
Parteneri: Total, DTO Rally, Tellur, Hotel & Restaurant Celly.
Parteneri media: KissFM, RallyMax.ro, Autorally.ro.

Recomandari pentru tine!