Trofeul Serus aduce 95 de concurenti la debutul sezonului de viteza in coasta

Trofeul Serus aduce un numar de 95 de concurenti la startul primei etape din campionatul national de viteza in coasta dunlop.

Etapa de la Rasnov este programata sa se desfasoare in weekendul ce urmeaza ( 6-7 aprilie 2019) pe un traseu in lungime de 3,75 km. Ziua de sambata are programate mansele de recunoasteri si mansele de antrenamente cronometrate, care vor stabili ordinea de start pentru ziua de Duminica. 

Ziua concursului este Duminica, care incepe cu doua manse de recunoasteri, urmate incepand cu orele 13:00 de cele doua manse de concurs care stabilesc castigatorii primei etape de viteza in coasta din sezonul 2019.

Lista de inscrieri se poate vizualiza Aici

Bine cunoscutul monopost Lola b99/50 revine in campionat, fiind pilotata de acelasi Lucien Hora, care de aceasta data a schimbat echipa, fiind coleg cu Bogdan Cuzma, care e si el prezent la prima etapa. 

Vali Porcisteanu va fi si el prezent la startul etapei, la bordul unei noi masini de competitie pe care va alerga in CNR in acest sezon, Citroen C3 R5. 

Din postura de campion national absolut, Andrei Dumitrescu, va concura si sezonul acesta la bordul monopostului cu care ne-a obisnuit, fiind vorba de un superb Tatuus.

Silviu, fratele celui mentionat anterior, va lua startul la bordul aceluiasi bipost Osella, cu care se va duale alaturi de Dani Otil pe un Radical SR4. 

Noua grupa dedicata batranei doamne Dacia, care a facut cinste motorsportului romanesc va debuta in acest weekend, la Rasnov. Edwin Keleti si Dan Spuderka vor reprezenta grupa Dacia Revival.

La start se regasesc si doua automobile electrice, pilotate de Sorin Shisoi si Mihai Beldie, insa primul mentionat in calitate de concurent.

Mai multe detalii despre etapa se pot vedea pe pagina noastra de facebook si instagram.

Subiecte asemanatoare: