Timisoreanul Mircea Samuil, gata de sprintul pentru al patrulea titlu consecutiv in Campionatul National de Raliuri

Timisoreanul Mircea Samuil, gata de sprintul pentru al patrulea titlu consecutiv in Campionatul National de Raliuri

Doua etape au mai ramas pana la finalul Campionatului National de Raliuri, iar Mircea Samuil este la un pas de un nou titlu la clasa NAT12. Timisoreanul porneste cu un avans considerabil inaintea rundelor de la Cluj si Brasov, 143 de puncte, fata de cele 94 ale lui Cipri Lupu, respectiv 75 ale concitadinului sau, Emanuel Resiga.

Teoretic, pornim cu prima sansa, dar vrem sa luam lucrurile treptat. Mereu pot aparea evenimente neprevazute, asa cum a fost si la Iasi, acolo unde, din cauza unor probleme tehnice, am ratat trei probe speciale, astfel ca a trebuit sa tragem tare ca sa mai prindem podiumul. Dar daca totul merge bine, la finalul acestui sezon ar trebui sa fim castigatori pentru al patrulea an la rand”, spune Samuil.

Pilotul timisorean a castigat patru dintre cele sapte etape desfasurate pana acum la clasa sa. Pentru pregatirea ultimelor doua runde, el va profita de etapa de Viteza in coasta din Campionatul Judetean de Raliuri, care se va desfasura la finalul acestei saptamani, la Surduc.

E un bun prilej de antrenament si de testare a setarilor masinii. Chiar daca am mers bine cu ea in acest sezon, luam in calcul schimbarea ei pentru anul viitor. Vin tot mai multi piloti cu masini pregatite din fabrica pentru concurs si, ca sa ramanem competitivi, incercam ca de anul viitor sa facem si noi acest pas. Mizam si pe suportul sponsorilor care au fost si in acest an alaturi de noi. La ultima etapa, cea de la Iasi, am putut participa datorita sprijinului domnului Nicolae Trifan, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniul agricol, din zona de Vest, cu care speram sa colaboram si in viitor”, a mai spus timisoreanul.

Mircea Samuil este sustinut in acest sezon de Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet si Healling Hub. Ultimele doua etape din Campionatul National de Raliuri au loc in 7-9 octombrie, la Cluj; respectiv 28-29 octombrie, la Brasov.

 

Recomandari pentru tine!