Calendar nou pentru Campionatul National de Raliuri Betano 2020

Dupa cum bine stim, ne apropiem cu pasi rapizi de debutul Campionatului National de Raliuri Betano 2020. Pauza lunga generata de pandemie si de restrictile care au fost impuse pana acum au dus la crearea unui nou calendar competitional pentru acest sezon. 

Noul sezon va avea un numar de 6 etape nationale si va incepe ca si anul trecut cu Raliul Argesului care este programat pentru 26-27 iunie, fiind o etapa care se va desfasura integral pe asfalt. Doua etape nationale s-au cumulat in acest sezon, astfel ca Raliul Brasovului si Raliul Harghitei puncteaza ca o singura etapa si este programata sa se desfasoare intre 17-18 iulie, desfasurandu-se pe probe din ambele judete.

Etapa a treia va fi cea de la Sibiu, de data aceasta se va alerga pe probe speciale de macadam, urmand dupa acest raliu sa se ajunga la Iasi, acolo unde probele speciale sunt tot macadam.

Transilvania Rally ( Cluj ) puncteaza ca si etapa a cincea, desfasurandu-se pe asfalt, iar finaul sezonului se va desfasura pe macadamul de la Arad.

sursa: fras.ro

Recomandari pentru tine!