Simone Tempestini s-a impus la Prealpi Master Show 2019

Pilotul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, incheie anul 2019 cu o noua victorie. Acesta a reusit sa se impuna la Prealpi Master Show 2019, un eveniment cu 4 probe speciale care au insumat aproximativ 40 km, eveniment care se desfasoara in fiecare an in zona Treviso din Italia.

La bordul modelului R5 alaturi de care a reusit sa devina campion national in Romania si a participat in cadrul WRCin acest sezon, Hyundai i20 R5, a reusit sa se impuna in 3 probe speciale din cele 4 programate.

De aceasta data Simone a avut pe scaunul din dreapta un alt copilot, daca pana acum eram obisnuiti cu Sergiu Itu, la etapa din Italia in postura de copilot a fost Palitta Masina.

Echipajul Romano-Italian a reusit sa incheie raliul cu un avans de +13.7 sec. in fata lui Bresolin Edoardo care a luat startul cu un model Ford Fiesta RS WRC. Pozitia a III-a a clasamentului general a fost  ocupat Bettega Alessandro cu al sau model Škoda Fabia R5.

Pe lista de start de la acest eveniment se regaseu 186 de echipaje, inclusiv pilotul WRC, Jari Matti Latvala, a luat si el startul din postura de forlighter cu un Toyota Celica GT-4. Giandomenico Basso care a castigat doua etapa in Romania, la Cluj, a fost si el prezent ca si deschizator, la bordul unui Subaru Impreza STi.

 

Rezultatele complete se pot vedea aici -> ewrc Results

Video de la etapa mai jos:

Recomandari pentru tine!