Simone Tempestini lider la Raliul Iasului dupa PS 5

Simone castiga 4 din cele 5 probe desfasurate pana acum. Joi a fost programata prima speciala care a fost super speciala etapei COTNARI Rally Show, iar Gergo Szabo s-a impus in fata lui Dan Girtofan si a lui Simone Tempestini.

Vineri au fost programate alte 4 probe speciale, incepand cu BLANC COTNARI – Ciocaboca 1 care a avut startul programat la orele 10:26, in lungime de 14,85 km  si a fost adjudecata de pilotul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini. Bogdan Marisca termina proba pe pozitia secunda, urmat de Dan Girtofan care ajunge cu al- treilea timp al probei speciale.

PS 3 CHATEAU COTNARI – Mădărjac 1 in lungime de 24,00 km a fost adjudecata de acelasi Simone care isi mareste ecartul fata de Bogdan Marisca care termina cu al doilea timp, la 00:00:22.8 fata de Bogdan. Giri  ajunge cu al treilea timp, avand un ecart de +00:00:33.9 fata de lider.

Dupa Regrupare, concurenti au mai facut o trecere pe probele anterioare, astfel: PS 4 BLANC COTNARI – Ciocaboca 2 a fost adjudecata de Simone. Dan Girtofan incepe sa recupereze timpi, astfel termina proba speciala cu al doilea timp, ajungand la +00:00:42.3 fata de Simone si urca pana pe pozitia secunda a clasamentului general, urmat de Szabo care urca pe pozitia a III-a a clasamentului, dupa ce PS4 termina cu al treilea timp pe proba.

PS 5 CHATEAU COTNARI – Mădârjac 2 a fost ultima proba speciala de vineri de la Cotnari Rally – Iasi 2016, care a fost adjudecata de acelasi Simone Tempestini, reusind sa isi mareasca avansul la 00:01:02.6 fata de Gan Girtofan care este pe pozitia secunda a clasamentului general. Gergo Szabo este pe pozitia a III-a a clasamentului, cu un ecart de +00:01:24.1 fata de lider.

Sambata sunt programate alte 4 probe speciale, in lungime totala de 38,30  km de proba speciala. Prima proba speciala este programata la orele 10:21.

Timpi de la Raliul Iasului 2016 ii puteti gasi accesand TIMPI LIVE FRAS

Credit Foto: RPM RACING RO

Noutati
Vezi mai multe