Sebastian Barbu si Bogdan Iancu sunt pregatiti pentru Tess Rally Brasov

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu sunt pregatiti pentru Tess Rally Brasov

10 probe speciale cu o lungime totala de aproape 120 de kilometri. Atat a mai ramas pentru Sebastian Barbu si Bogdan Iancu, copilotul sau, din sezonul 2022 in Campionatul National de Raliuri Betano.

Inaintea Tess Rally Brasov, etapa a noua si ultima din acest sezon, echipajul sibian se afla pe prima pozitie in clasamentul general cu un total de 274 de puncte, cu 4,80 de puncte mai mult decat echipajul de pe locul secund.

„Conform regulamentului se vor lua in calcul cele mai bune 7 rezultate ale sezonului, iar titlul se va decide pe probele speciale din Tess Rally Brasov. Nu va fi deloc usor, dar experienta acumulata in acest an ne va ajuta sa ne luptam pana pe ultima proba. A fost un sezon in care am construit in jurul nostru o echipa puternica si as vrea sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta calatorie in cel mai bun sezon al nostru. Suntem pregatiti sa facem spectacol pe probele de la Brasov asa ca mi-ar placea sa vad un numar mare de spectatori la aceasta ultima etapa”, a spus Sebastian Barbu, inaintea Tess Rally Brasov.

Etapa de la Brasov incepe joi, 27 octombrie, cu startul festiv, programat de la ora 20:00 in Piata Sfatului din centrul istoric al orasului. Vineri sunt programate 5 probe speciale, cate doua treceri pe specialele Sacele si Azuga si apoi super speciala Brasov Rally Show. Sambata, in ultima zi a raliului, sunt programate celelalte 5 probe speciale, cate trei treceri pe Bran si doua pe proba Paraul Rece.

Echipajul sibian este sustinut in sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL si FcCompetition.

Recomandari pentru tine!