Dan Girtofan, incredere maxima inaintea Rally Sliven 2019

Dan Girtofan si Tudor Marza au in weekend, o noua provocare in ERT – Balkan Trophy: Rally Sliven Bulgaria. Penultima runda a campionatului balcanic, cursa de la vecinii bulgari poate lamuri intr-o buna masura lupta pentru titlul din 2019 sau o poate amana pentru ultima etapa, Serbia Rally.

Giri si Tudor au facut recunoasteri pe cateva probe si au oferit primele impresii la cald. „Am reusit sa mergem pe doar o parte din probele speciale si pot spune ca sunt frumoase, dar mai ales cunoscute. Sunt cele clasice, de acum doi ani, cand am mai concurat pe ele. Raliul este unul foarte tehnic, de viteza, cu un asfalt foarte bun. Anul acesta au unit doua probe intr-una singura, cu o lungime totala de 33 de kilometri, care va conta mult in stabilirea castigatorilor. Un raliu extraordinar si ne bucuram tare mult ca suntem din nou prezenti la start. Am facut niste update-uri la masina, totul este foarte bine pregatit. Speram sa avem parte de un ritm cat mai bun, care sa ne permita sa obtinem un loc in top”, a declarat Dan Girtofan.

Dan Girtofan si Tudor Marza conteaza in sezonul 2019 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!