Restart pentru Simone Tempestini in WRC 2

Simone Tempestini va lua startul in Raliul Suediei din WRC

Juniorul Napoca Rally Academy va participa in weekend-ul 9-12 februarie la cea de-a doua etapa din campionatul mondial de raliuri. Simone Tempestini etapa este una foarte apreciata din simplul motiv ca se desfasoara in totalitate pe zapada. Simone se angreneaza in aceasta etapa pentru teste, inainte de a incepe cea mai importanta campaniea sa in WRC 2.

Acesta este pentru a 3-a oara prezent la startul etapei din Suedia, putem spune ca este familiarizat cu probele tehnice pe gheata si zapada, acesta chiar a efectuat cateva teste cu Citroen-ul DS3 in Suedia zilele trecute, pentru a se acomoda cu masina.

 

La Monte Carlo, Simone a fost lovit de ghinion, acesta a fost nevoit sa abandoneza dupa ce a avut problema cu masina, insa in suedia, spera sa poata termina aceasta etapa cu bine, acumuland kilometri cu modelul R5.

Juniorul din Cluj, va incepe campania pentru WRC 2 odata cu etapa urmatoare dupa Suedia unde va puncta pentru aceasta categorie. In 2017 NRA nu spera la titlu, fiind un sezon de acomodare pentru junior, urmand ca in 2018 acestia sa vizeze primul loc la categorie.

Recomandari pentru tine!