Neuville, cel mai rapid in shakedown-ul din Suedia

Thierry Neuville a fost cel mai rapid pilot in cadrul shakedown-ului din Suedia, etapa a doua din Campionatul Mondial de Raliuri ( WRC ).

Pilotul Hyundai a reusit sa obtina cel mai bun timp de la shakedown-ul etapei a doua din Campionatului Mondial de Raliuri, test ce s-a desfasurat joi dimineata pe un traseu de 6.86 km. Mads Østberg reuseste sa impresioneze la prima apartie la bordul unui Citroen C3, acesta obtinand al doilea timp. 

Liderul campionatului, Sébastien Ogier,  incheie sesiunea de shakedown cu al treilea timp la bordul unui Ford Fiesta al echipei M-Sport.

 

Masina s-a comportat bine si tocmai am confirmat setarile de la teste, unele mici modificari ale amortizoarelor au fost aduse, insa in rest a fost foarte bine . Am avut o prima trecere buna, ceea ce pentru mine este cea mai importanta si imi ofera incredere „, a spus Neuville

Østberg a profitat de ocazia si a profitat pentru a obtine cati mai multi km la bordul C3-ului, acesta reusind 5 treceri , chiar obtinand cel mai bun timp pe ultima trecere.  

Kris Meeke are al patrulea timp la bordul unui Citroen C3, cu 0,2 sec mai lent decat Ogier. Tänak obtine al cincilea timp, pe cand Andreas Mikkelsen, de la Hyundai, a obtinul al saselea timp la shakedown.

 

sursa: www.ewrc-results.com

sursa foto: wrc.com

Noutati
Vezi mai multe