Tommi Makinen: ” Sebastien Ogier a luat decizia corecta „

Tommi Makinen este total deacord cu decizia lui Ogier si nu este suparat pe decizia acestuia. Ogier a alergat in ultimele patru sezoane pentru de Volkswagen, dar, dupa ce echipa sa a decis sa renunte la mondialul de raliuri, el a fost nevoit sa caute o noua echipa pentru sezonul viitor din Campionatul Mondial de Raliuri ( WRC ).

Credit Foto: motorsport.com

Sebastien Ogier a luat o decizie corecta de a nu se alatura echipei japoneze Toyota,  probabil nu a crezut in viitorul proiectului nostru din WRC” a declarat seful echipei Toyota.

La scurt timp dupa finalul sezonului WRC 2016, Ogier a fost lasat sa testeze noul model Toyota, insa a testat si Ford Fiesta de la M-Sport, acesta urmand sa faca alegerea intre cele doua echipe. Makinen crede ca Ogier nu a fost pe deplin satisfacut de testele cu Toyota si a fost mai placut pentru el sa alerge la bordul unui Ford.  „A facut un mic test, dar el a avut alte planuri” a declarat Makinen.

Toyota insa nu s-a lasat mai prejos decat M-Sport, reusind sa atraga in echipa pe fostul coechipier a lui Ogier de la Volkswagen. Jari-Matti Latvala si Juho Hanninen alearga pentru japonezii de la Toyota in sezonul 2017 a Campionatului Mondial de Raliuri ( WRC ).

 

Noutati
Vezi mai multe