Tanak ajunge la Hyundai in sezonul 2020 al WRC

Dupa ce a reusit sa obtina primul titlu in WRC alaturi de Toyota, Tanak a anuntat ca va pleca de la aceasta echipa si a semnat cu cei de la Hyundai pentru sezoanele competitionale 2020 si 2021.

Despre estonian si copilotul acestuia ( Martin Jarveoja) s-au auzit zvonuri dinaintea etapei de WRC din Spania, insa abea dupa aceasta etapa acestia au oficializat semnarea contractului. 

Cei de la Hyundai au precizat ca va avea o echipa foarte bine pregatita, Neuville, Sordo si Loeb vor face echipa in 2020 pentru ceea ce inseamna Campionatul Mondial de Raliuri. Tanak a precizat ca echipa Hyundai ii ofera ceea ce are nevoie pentru urmatoarele sezoane si se potriveste ca o manusa pentru ambitile sale. 

„Este o mare onoare pentru mine sa am ocazia sa ma alatur echipei in aceasta echipa interesanta a carierei noastre. Am un mare respect pentru ceea ce a realizat Hyundai. Ne-am luptat strans unul impotriva celuilalt de mai multe sezoane ”, a spus el.

„Au avut întotdeauna o echipa competitiva si o masina la fel de competitiva, asa ca acum va fi interesant sa vedem lucrurile din cealaltă parte. Echipa de piloti este buna si astept cu nerabdare sa vad ce putem realiza impreuna in anii urmatori. ”

Recomandari pentru tine!