Raliul Suediei 2017 – World Rally Championship

In weekendul 9-12 februarie se desfasoara Raliul Suediei 2017

Raliul Suediei, etapa a II-a din campionatul mondial de raliuri este programata sa se desfasoare intre 9-12 februarie 2017. Aceasta este singura etapa care se desfasoara integral pe zapada. Joi este programata sesiunea de shakedown cu lungimea de 6,86 km care se va desfasura in zona Skalla.

18 probe speciale sunt programate pentru etapa din Suedia, avand un numar total de 331,74 km.

La aceasta etapa regasim pe lista de inscrieri 4 Ford Fiesta WRC 2017, fiind in mainile lui Ogier, tanak, Evans si Ostberg. De asemenea, Neuville, Sordo si Paddon sunt prezenti cu cele trei Hyundai i20 Wrc de configuratie 2017.

Latvala si HÄNNINEN aduc la start cele doua Toyota Yaris WRC, iar Citroen se bazeaza pe cele doua modele C3 WRC 2017 avandu-i pe Meeke si Breen la bordul acestora.

Lefebvre este prezent la start cu un Citroen DS3 WRC, iar Henning Solberg aduce Ford Fiesta WRC in etapa din Suedia. Doi piloti sunt inscrisi in WRC Trophy, Bertelli fiind inscrie la bordul unui Ford Fiesta WRC 2016, iar Gorban alearga la bordul unui Mini WRC.

 Simone Tempestini este si el prezent la aceasta etapa la bordul unui Citroen DS3 R5, avandu-l in scaunul din dreapta pe italianul BERNACCHINI Giovanni.

Etapa a doua din WRC va fi transmisa de Red Bull TV, avand un program larg pentru aceasta etapa. Raliul Suediei LIVE 

 

Recomandari pentru tine!