Documente oficiale Raliul Clujului 2021

Raliul Clujului 2021 este programat sa se desfasoara in ultimul weekend a lunii Septembrie, mai exact intre 24-26 Septembrie in zona Clujului, contand ca si etapa a 9-a din CNR.

Editia din acest an este una organizata de C.S. SAVU RACING din Cluj, raliul avand un numar de 6 probe pentru echipaje, insumand un numar de 107 km de proba speciala, impartiti in doua zile.

Documentele oficiale se pot vedea pe website-ul oficial www.raliulclujului.ro , dar si pe pagina noastra dedicata raliului Raliul Clujului unde puteti vedea programul, harta, programul de live streaming, dar si alte informatii utile pentru spectatori si nu numai.

Ziua de vineri este una in care se va desfasura Startul Festiv in zona Cluj Arena incepand cu orele 19:00, urmand ca Sambata cexhipajele sa inceapa sa alerge pe primiikm de proba din raliu.

In dimineata zilei de Sambata, intre 08:30 si 12:30 se va desfasura sesiunea de teste ( Shakedown ) care se va desfasura pe primii 4.2 km de pe PS1 si PS2 ai Raliul Clujului 2021, ca mai apoi echipajele vor ramane in zona Faget, unde se vor desfasura primele doua probe ale raliului ( doua treceri pe Faget ) in lungime de 8.6 km fiecare.

Ziua de Duminica duce concurentii pe probele Tarnita ( 22.7 km ) si Dungau ( 22.2 km ), care vor fi parcurse fiecare de cate doua ori. Ultima trecere pe Dangau va conta ca si Power Stage-ul etapei.

Concurentii inscrisi in Rally 2 ( Campionatul National de Raliuri 2 ) vor avea de parcurs  4 probe speciale, cele doua treceri pe Faget care se vor desfasura Sambata, urmand ca alte doua probe sa le parcurga Duminica, mai exact cate o singura trecere pe Tarnita si Dungau.

Timpii si rezultatele de la Raliul Clujului 2021 se vor putea vedea aici.

Recomandari pentru tine!