Raliul Bucovinei – raliu de 10!

Editia 2021 a intrecerii din judetul Suceava e marcata de numarul 10. Este etapa a 10-a a Campionatului National de Raliuri Betano 2021 si este pentru a 10-a oara cand se organizeaza oficial o etapa din Campionatul Romaniei in Bucovina.

Organizatorii au tinut sa marcheze revenirea Sucevei printre gazdele competitiei interne gratie implicarii Consiliului Judetean Suceava, a primariilor Suceava, Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei: taxa de participare este 0 pentru toate echipajele inscrise. Mai mult decat atat, primele 15 echipaje inscrise la Rally2 vor beneficia si de cazare gratuita pe durata competitiei.

Cea din urma etapa a Campionatului National de Raliuri Betano 2021 propune participantilor un total de 81,70km de concurs impartiti in 6 probe speciale, 4 dintre ele distincte, PALTINUL (12,20km) urmand a fi parcursa de 3 ori. Celelalte probe sunt SADOVA (12,30km), VATRA MOLDOVITEI (16,50km) si SUCEVITA (16,30km). Suprafata de rulare este asfalt.

Raliul Bucovinei va pune punct sezonului 2021, astfel ca la finalul competitiei vom afla configuratia clasamentelor in acest an. Competitia conteaza si pentru campionatul raliurilor pe asfalt, campionatul vehiculelor istorice, campionatul de Rally2 si, desigur, campionatul de raliuri.

Un moment important al competitiei va fi Suceava Rally Show, eveniment programat vineri, 29 octombrie, de la ora 13.30, spre Cetatea de Scaun a Sucevei.

Organizatorii au pregatit un super-concurs pentru bucovineni! CONCURSUL RALIUL BUCOVINEI – TE VACCINEZI SI POTI FI „COPILOT”!

Organizatorii Raliului Bucovinei impreuna cu partenerii oficiali – Consiliul Judetean Suceava, primariile Suceava, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei si Sadova incurajeaza bucovinenii sa se vaccineze anti-Covid. Toti cei care distribuie public si posteaza in comentarii pe Facebook, pe pagina oficiala Raliul Bucovinei, confirmarea efectuarii primei doze de vaccin in perioada 15-26 octombrie vor intra la tragerea la sorti pentru cele 3 locuri disponibile pe scaunul din dreapta al pilotilor de raliuri la Suceava Rally Show!

Recomandari pentru tine!