Podium pentru Giri si Tudor la Raliul Clujului 2021

Dan Girtofan si Tudor Marza (Skoda Fabia Rally 2) au terminat pe locul 3 Raliul Clujului 2021, penultima etapa a sezonului din CNRB. O runda in care „atat s-a putut” dupa cum a declarat Dan Girtofan.

Cei doi echipieri ai ProRally Team Brasov au avut doua zile cu probe interesante, cu fani multi si cu un podium care le aduce o mica bucurie dupa un an plin de incercari. „Atat am putut in weekend, la Cluj. A fost un raliu fain, ca tot suntem ardeleni, cu probe frumoase, cu multi oameni veniti sa ne sustina, cu adversari de calibru, pe care l-am incheiat cu bine. Am terminat pe trei, bifand astfel inca un podium pentru noi, ca echipaj. Totul a functionat foarte bine, colaborarea cu Tudor, masina a fost pregatita asa cum trebuie de echipa tehnica, doar ca atat am putut. Ne bucuram insa pentru acest rezultat, care ne mai indulceste un an foarte amar. Speram sa avem un weekend bun si la ultima runda si sa incheiem pozitiv acest 2021 foarte difcil”, a declarat Dan Girtofan.

credit foto – Flavius Croitoriu – RallyArt.ro

Echipajul ProRally Team Brasov, Dan Girtofan/Tudor Marza este sustinut in sezonul 2021 de Pro-X , Ramplast, Castrol Service, Mipa, Presto, Vitanimix, AdGo si AutoChelu.

Recomandari pentru tine!