Paddon s-a retras din Monte Carlo in urma incidentului.

 Hayden Paddon a emis o declaratie cu privire la accidentul de pe prima proba specila de la Monte Carlo, in urma caruia a murit un spectator. Hyundaiul i20 a lui paddon rostogolit pe o parte, dupa ce a alunecat pe gheata si a iesit n decor.

Pagubele la masina au fost destul de minore, se putea continua cu masina fara nici o problema, dar dupa ce a emis o declaratie in noaptea trecuta, in aceasta dimineata Hyundai ales sa-si retraga echipajul cu nr. # 4 ca semn de respect in memoria spectatorului decedat. 

In urma incidentului, am vrut sa emit o mica declaratie cu privire la evenimentele de ieri. In primul rand gandurile noastre sunt cu familia si prietenii spectatorului implicat. Indiferent de circumstante, acest lucru nu este niciodata ceva ce vrem sa vedem. In al doilea rand, John si eu sunt uimit de toate mesajele de sprijin in acest moment.

Evident ca gândurile mele sunt cu familia si ca este singura mea preocupare in acest moment.Eu vreau sa profit de aceasta sansa de a cere oamenilor sa nu speculeze. Indiferent de modul in care sa produs, de ce sa intamplat accidentul si arata cu degetul nu se va schimba nimic. Cel mai important lucru este ca noi sa invatam de la acest lucru si m-am angajat sa lucrez cu FIA si organizatorii de raliuri pentru a nu s emai intampla incidente de acest fel. 

Voi cere spectatorilor sa participe la mitinguri pentru ai instinta si explica intructiuni care le pot salva viata. Sa vina sa vada spectacolul si apoi sa se intoarca acasa la familie navatamati. De asemenea, am explicat spectatorilor, in cazul in care vad pe cineva intr-o pozitie periculoasa, sa ii solicite, chiar forta sa plece din acel loc. Cu o comunitate, putem lucra in mod colectiv impreuna pentru a preveni sa se intample din nou acest lucru.

in final, rog reprezentantii mass-media ca in acest timp, sa nu ceara interviuri, mai ales membrilor familiei si prietenii spectatorului. Nu vom emite nici o declaratie suplimentara sau pentru a realiza interviuri in acest stadiu. Am luat decizia de a nu continua acest week-end din respect, dar va fi din nou in Suedia, unde vom plati tributul. Va multumesc din nou pentru sprijinul tuturor si pentru sustinerea echipei – intr-adevar nu este foarte mult timp pana la Raliul Suediei.” a declarat Paddon.

Recomandari pentru tine!