Neuville este lider in Suedia dupa a doua zi

Thierry Neuville a rezistat atacurilor lui Andreas Mikkelsen si a lui Paddon, reusind sa isi asigure prima pozitie a clasamentului general dupa a doua zi din Suedia. 

Mikkelsen termina a doua zi pe pozitia secunda, la numai +4.9 sec. fata de liderul clasamentului, iar Paddon termina ziua pe locul al treilea, astfel dupa cele 8 probe speciale desfasurate pana acum, podiumul general este ocupat de masinile Hyundai i20.

Ziua secunda avea programate nu mai putin de 7 probe speciale, cu un singur parc de service dupa PS 4.  Tanak reuseste sa isi adjudece prima proba speciala a zilei secunda, insa Neuville urca pe pozitia de lider dupa ce castiga PS3, in detrimentul lui Tanak care termina proba cu al saptelea timp, astfel cedand prima pozitie pilotului Hyundai.

Mikkelsen termina PS4 cu cel mai bun timp si urca pe pozitia secunda, la +3.7.sec. de lider, acesta fiind urmat de pilotul Toyota,Esapekka Lappi .

Paddon reuseste sa fie cel mai rapid pilot pe PS 5 si PS8, iar Breen Craig obtine cel mai bun timp pe PS6 si Ps7.

sursa foto: motorsport.com

Breen Craig termina ziua secunda pe locul patru, la doar +0.5 sec. de a treia pozitie, iar Østberg Mads termina pe pozitia a cincea la bordul unui Citroen C3.

Suninen Teemu este singurul pilot M-Sport in top 10 dupa cele 8 probe speciale desfasurate in primele doua zile, acesta fiind urmat de tripleta Toyota in frunte cu Lappi, Latvala si Tanak care termina pe pozitia a noua. Kris Meeke incheie top 10 dupa ziua secunda.

Liderul campionatului, Ogier Sébastien, se regaseste pe pozitia a XII-a, in spatele lui Evans Elfyn care termina pe pozitia 11 a doua zi din Suedia.

 

 

 

Recomandari pentru tine!