Nasser Al-Attiyah pregatit sa revina in WRC?

        Nasser Al-Attiyah este castigatorul celui mai dur eveniment de motorsport din lume, renumitul Dakar. Acesta a reusit sa isi ajducece victoria in anul 2019 alaturi de echipa Toyota Gazoo Racing.

        Dupa ce anul acesta a reusit sa obtina locul secund tot cu cei de la Toyota, acesta a participat in ultimii ani la etapele din Campionatul Orientului Mijlociu, iar in cadrul mondialului de raliuri ( WRC ) acesta a luat startul ultima data in 2015, la etapa din Spania cu o Skoda Fabia R5.

         Deocamdata, planul sau este de a participa la cel putin o etapa in aceasta vara in cadrul WRC, cu fidelul sau copilot Mathieu Baumel. Acestia au vizat deja etapa la care doresc sa participe pentru prima data, este vorba despre una din etapele revenite in calendar, SAFARI RALLY KENYA.

        In prezent, campionatul mondial de raliuri si nu numai se afla intr-o pauza fortata din cauza pandemiei moniale de covid-19, iar promoterii WRC cate si organizatorii s-au vazut obligati sa amane toate etapele care erau programate sa se desfasoare inainte de luna iulie 2020 ( Argentina, Portugalia si Italia ). pana in acest moment desfasurandu-se doar etapele de la Monte Carlo, Suedia si etapa din Mexic, care a fost scurtata din cauza pandemiei.

 Urmatoarea etapa cel mai probabil va fi cea din Kenya, programata intre 15-19 iulie 2020.

Recomandari pentru tine!