Nasser Al-Attiyah isi adjudeca si etapa a IV-a din Dakar

Vedeta Toyota, Nasser Al-Attiyah, a obtinut miercuri cea de-a treia victorie consecutiva din Dakar 2021, invingandu-l pe liderul de la general Stephane Peterhansel de la X-raid Mini, terminand la doar 11 secunde avans.

Nasser Al-Attiyah, Peterhansel, Henk Lategan si Carlos Sainz au facut din Etapa 4 cea mai crunta batalie de pana acum, acestia fiind separati de doar un minut la un moment dat in timpul etapei de 337 km dintre Wadi Ad-Dawasir si Riyadh.

Sainz a fost primul lider pe cea de-a patra etapa, inainte ca Al-Attiyah sa preia conducerea in al doilea punct intermediar. Lategan a fost urmatorul pilot care a ocupat primul loc, dar nu a putut sa se indeparteze de rivalii sai, acest lucru i-a permis lui Al-Attiyah sa recastige avantajul dupa al saselea punct intermediar si castigand proba.

Peterhansel a reusit sa ajunga la finalul probei pe locul secund, la 11 secunde in spatele liderului, acesta preluand pozitia a doua pe ultimii 39 de km, devansandu-l pe Lategan care termina cu al treilea timp.

Sebastien Loeb s-a bucurat de cea mai buna zi a lui din Dakar 2021, acesta terminand pe locul patru la finalul zilei si la doar un 1 minut si 6 secunde in spatele Lategan.

Carlos Sainz termina ziua a patra cu al cincilea timp al zilei, acesta aflandu-se pe pozitia a treia la general dupa primele patru zile, urmand de Loeb care urcat pe pozitia a patra la general.

Credit Foto: Frédéric Le Floc’h

 

Polonezul Jakub Przygonski termina aceasta etapa pe pozitia a 6-a, la 5 minute si 5 sec. in spatele liderului, fiind urmat de Sheikh Khalid al Qassimi, Vladimir Vasilyev care termina pe 8, Orlando Terranova si de Erik Van Loon care incheie top 10.

Dupa cele 4 zile desfasurate din Dakar 2021, STÉPHANE PETERHANSEL ramane inca lider, cu un avans de 4 minute si 58 scunde in fata lui NASSER AL-ATTIYAH.

Haideti sa vedem cum arata Top 10 dupa 4 zile din Dakar 2021

Recomandari pentru tine!