Dakar 2019: S. Peterhansel se impune in ziua 3

Stéphane Peterhansel a reusit sa se impuna in ziua a III -a din Dakar 2019. La bordul unui MINI, acesta reuseste sa isi adjudece ziua dupa cei 331 km de proba speciala cu un avans de 00:02:23 sec.

Traseul cuprins intre Jan Juan de Marcona si Arequipa l-a readus pe Nasser Al-Attiyah pe prima pozitie a clasamentului general, dupa ce a reusit sa termine ziua cu al doilea timp.

J. PRZYGONSKI termna ziua cu al treilea timp, iar la general urca pana pe pozitia a V -a. AL RAJHI urca pe pozitia secunda la general, dupa ce a reusit sa termina astazi cu al IV-lea timp, urmarit de castigatorul de astazi, Peterhansel.

Doua masini MINI sunt prezente pe podium astazi, daca Peterhansel a reusit sa obtina cel mai bun timp, iata ca PRZYGONSKI reuseste si el sa aduca modelul pe treapta a treia.

Credit foto: Fb BFGoodrich Tires

Stéphane urca pana pe pozitia a III-a la general dupa trei zile in desert, asta datorita timpului de astazi. Acesta se afla la +0:07:03 sec. fata de lider si la + 00:00.15 sec. in spatele ocupantului pozitiei secunde.

Loeb reuseste sa incheie ziua pe pozitia a XI-a, dupa ce ieri a reusit sa se impuna. La bordul unui Peugeot 3008, acesta urca pe pozitia a VIII -a la general dupa cele trei zile petrecute in desert pana acum.

 

Clasament General dupa ziua 3 – Dakar 2019

 

Recomandari pentru tine!