Multa motivatie si un nou sponsor pentru fete la Transilvania Rally

Cristiana Oprea si Diana Hategan revin in masina de curse weekendul acesta la Transilvania Rally multumita noului sponsor “Rezist sa fiu antreprenor”, a carui sustinere le permite sa ia startul si la ultimul raliu de asfalt din calendarul national al sezonului 2019. Ele vor concura in Cupa DACIA cu al lor Sandero 0.9 TCe, cu care si-au propus o clasare cat mai buna intre echipajele competitiei monomarca la finalul celor 147 de kilometri de probe speciale.

Ambitia si evolutia curata cu care fetele au debutat vara aceasta in Campionatul European de Raliuri, dar si rezultatul excelent cu care s-au intors in tara de la etapa FIA ERC Rally di Roma Capitale au atras atat atentia mass-media, cat si interesul companiilor care isi doresc sa iasa din tiparele clasice de comunicare si sa sustina proiecte curajoase, autentice.

Asa s-a intamplat si in cazul echipei “Rezist sa fiu antreprenor”, formata din 3 femei puternice care au rezonat cu misiunea echipajului feminin C. Oprea/D. Hategan. Cristina Norocel, Alina-Roxana Striinu si Maria-Corina Stratulat sunt antreprenoarele din spatele unui nou program dedicat claritatii in business, iar noul parteneriat va demonstra ca atat motorsportul, cat si antreprenoriatul, nu sunt despre granite sau gen, ci despre performanta si determinare: “A fi antreprenor nu este un sprint, ci un maraton. Luand start-ul prin programul ,,Rezist sa fiu antreprenor?!”, vei descoperi insight de calitate, povesti de succes si de esec, modalitati eficiente de promovare si de conturare a unei strategii, informatii despre bugetare, cash-flow, elemente de educatie financiara, cat si despre omul din ,,om de afaceri”. Vei descoperi punctele tale forte si vei afla cum sa iti imbunatatesti rezultatele.”, afirma Cristina Norocel, co-founder al programului.

Fiind primul raliu dupa Roma cand Cristiana si Diana concureaza din nou impreuna, Transilvania Rally va fi cu siguranta un eveniment special. In plus, este si al 5-lea start consecutiv al Cristianei la Cluj, dar si unul dintre raliurile de casa ale Dianei.

“Sunt foarte fericita sa am certitudinea participarii la raliul meu preferat din Romania. Planul nostru este sa punem cap la cap toata experienta acumulata pe asfalt in acest an si sa tintim o clasare cat mai buna in Cupa DACIA. Vacanta mi-a permis sa ma odihnesc dupa maratonul de raliuri din vara, cu 5 etape la care am concurat in 6 saptamani, asadar ne prezentam la start increzatoare si cu forte proaspete! Este posibil ca acesta sa fie unul dintre ultimele raliuri cu Sandero – avem in plan un upgrade pentru 2020 care sa ne permita participarea constanta in Campionatul European, unde tintim ERC Ladies Trophy. Asadar cu siguranta weekendul acesta la Cluj il vom exploata la maxim pe Sean D’Or!” a declarat pilotul Cristiana Oprea.

Copilotul Diana Hategan este si ea entuziasmata de weekendul ce urmeaza: ”Sunt nerabdatoare sa revin in masina de curse si sa alergam pe probele de la Cluj, speciala Dangau fiind una dintre preferatele mele. Vrem sa fim competitive, sa punem in practica tot ce am invatat din ultima noastra participare in ERC si sa luptam pentru un al treilea podium din acest sezon.”

Cel mai asteptat eveniment de motorsport autohton, Transilvania Rally, se desfasoara pe 26-28 septembrie pe probele de asfalt din Cluj. Joi, pe 26 septembrie, spectatorii sunt invitati pe esplanada Cluj Arena sa isi cunoasca sportivii preferati in cadrul unei sesiuni de autografe si poze, care va fi urmata de startul festiv si de o serie de surprize pregatite de organizatorii raliului. Vineri si sambata echipajele vor avea de parcurs 9 probe speciale in zonele Capusu Mare – Belis – Marisel – Dangau si Floresti, iar raliul se va incheia sambata dupa-amiaza cu superspeciala si festivitatea de premiere, care vor avea loc in zona Cluj Arena.

Intamplarile din masina de curse a echipajului Cristiana Oprea/Diana Hategan pot fi urmarite pe instagram @crissoprea, pe pagina de facebook Cristiana Oprea – Emoticar.ro si pe blogul de #masinicupoveste Emoticar.ro.

Recomandari pentru tine!