54 De Echipaje Pe Lista De Start A Raliului Moldovei Bacău Powered By Dedeman Automobile

54 De Echipaje Pe Lista De Start A Raliului Moldovei Bacău Powered By Dedeman Automobile

Vinei 8 iunie, la ora 20:00, a expirat termenul pentru înscrierile la Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile. La acest moment, pe lista provizorie figurează 54 de echipaje. Există însă și posibilitatea de a solicita înscrierea după această dată, cu plata majorată cu 20% a taxei de înscriere, până cel târziu miercuri, 13 Iunie 2018, ora 20:00.

Lista de Inscrieri Raliul Moldovei 2018

Așa cum am precizat deja, pe lista de înscrieri figurează și un echipaj din Italia, Stefano Marrini-Maurizio Nazzi. Stefano a evoluat atât în campionatul țării sale, cât și în întrecerile mașinilor de producție din WRC și cel al Asiei de Sud-Est, iar în ultima vreme s-a concentrate pe participările în Dakar, adunând deja cinci prezențe la startul celebrului rally-raid. Totodată, competiția îl va avea la start și pe Gergo Szabo. Dublul campion național își continuă astfel programul pe macadam început la Arad, acolo unde a obținut locul 4 în ierarhi absolută a FIA ERT și s-a impus la secțiunea ERT 2.

Evident, nu lipsesc de pe lista de start principalii protagoniști ai întrecerii interne. Vorbim despre primii 8 clasați în ierarhia absolută a CNRD, de la Vali Porcișteanu, la Simone Tempestini, care vine după apariția în etapa Italiană din WRC, Dan Gârtofan, Bogdan Marișca, ultimul cîștigător al întrecerii interne, Manu Mihalache, liderul Clasei 3, multiplul campion național Titi Aur, iar lista poate să continue.

Se anunță așadar un spectacol de ținută, care va avea drept moment de start prezentarea oficială a echipajelor, programată joi 14 iunie, în Piața Tricolorului (în fata Consiliului Județean).

Partenerul principal al ediției din acest an este Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș. Principalul partener tehnic al Raliului Moldovei 2018 va fi Helios Bacău, companie cu rețea de distribuție a carburanților din zona Moldovei. Parteneri: Jidvei, Arena Mall, Selgros, Hotel Dumbrava, Lux-Artim, Grafit, Data ERP, Helen Hotel, Hotel Decebal. Parteneri media: TVR 1, TVR 3, TVR Iași, Telekom Sport, EuropaFM.

Recomandari pentru tine!