Loeb este increzator in C3-ul de la Citroen dupa doua zile de teste

Sebastien Loeb  este incantat de modificarile aduse la suspensie pe care Citroen Racing le-a efectuat la modelul C3 WRC, acesta fiind foarte increzator pentru etapa de macadam din Mexic.

Loeb, care a castigat noua titluri consecutive intre 2004 si 2012 la bordul unor modele Citroen cum ar fi  Xsara WRC intre 2004-2006,  C4 WRC intre 2007 – 2010, respectiv modelul DS3 WRC intre 2010 si 2012. Acesta a efectuat doua zile de teste saptamana trecuta in Spania, la volanul unui C3, pregatindu-se pentru primul din cele trei etape WRC la care va lua parte in acest an, primul fiind la Raliul Guanajuato Mexic [9-11 martie]. 

M-am simtit mai bine in masina la acest test decat înainte. Evolutia suspensiei si a geometriei mi-a ajutat sa dau mai multa incredere si asta e ceva de care aveam nevoie. Comparativ cu vechea masina de raliu, sigur ca motorul este mai puternic si ca echilibrul masinii a fost bun, mi-a placut, totul merge bine. a declarat Loeb dupa testele din Spania.

Kris Meeke, a fost primul care a testat modelul C3 Almeria, Spania, iar Loeb nu a facut mari schimbari in ceea ce priveste setarea automobilului cand a inceput cele doua zile de teste.

Am incercat cateva lucruri diferite pe care inginerul le-a propus si, la final, masina nu era foarte diferita de cea pe care o folosesc ceilalti pilotiAm facut mici ajustari la suspensie, dar pentru restul am incercat sa ma adaptez si sa ma obisnuiesc cu masina a mai declarat Loeb.

Credit foto: WRC.com

Recomandari pentru tine!