Letonia pregateste un super party pentru finalul European Rally Championship

Organizatorul Raliului Letoniei, Raimonds Strokšs, pregateste o mare sarbatoare atunci cand Campionatul FIA European Rally viziteaza Letonia pentru a cincea oara consecutiv. Raliul Letoniei este popular pentru traseul de mare viteza din pietris, avand onoarea de a gazdui pentru a V-a oara aceasta runda in cadrul ERC, iar in noul sezon 2017, acesta va fi etapa de incheiere a sezonului, fiind programat in perioada 6-8 octombrie.

Este foarte probabil, castigatorul trofeului ERC, la care se adauga ERC2, ERC3, ERC Junior U27 si ERC Junior U28 sa nu fie cunoscuti pana la linia de sosire a Raliului Letoniei.

Sunt foarte fericit ca Letonia este una dintre cele doar trei tari care a gazduit Campionatul European de Raliuri FIA ani consecutivi, noi fiind la editia cu numarul 5” a spus Strokšs.

Cu doua etape mai putin in sezonul 2017, fiecare ruda va deveni mult mai importanta si cu mai multi concurenti la start. Raliul Letoniei va pune capat calendarului competitional FIA ERC 2017, adaugand un pic de intrigi la rezultate, am putea afla campionii europeni chiar aici, in Letonia. ” a mai adaugat Strokšs.

Noul sezon European Rally Championship 2017 va debuta intre 30 Martie-1 Aprilie cu etapa Azores Airlines Rallye.

Recomandari pentru tine!