Simone revine dupa absenta din Raliul Ungariei, start in Insulele Canare

Dupa ce a fost nevoit sa se retraga de la etapa din Ungaria din cauza imbolnavirii cu virusul Covid 19, acesta a anuntat ca va lua startul impreuna cu Sergiu Itu la etapa din ERC din Insulele Canare. Fiind programata sa se desfasoare intre 26-28 Noiembrie, aceasta va puncta ca si ultima etapa din acest sezon pentru Campionatul European de Raliuri.

Alaturi de Sergiu, pilotul Napoca Rally Academy a reusit sa obtina 3 titluri nationale in Romania, dar si participari internationale in campionatul mondial de raliuri si nu numai.

Simone a declarat ca se simte bine si este nerabdator sa urce din nou in masina de concurs, fiind insa trist ca nu a reusit sa ajunga la startul etapei din tara vecina, acolo unde au participat inca 4 echipaje romanesti. Tot el a precizat ca este foarte motivat si isi doreste sa obtina un rezultat foarte bun in Insulele Canare, fiind un traseu nou, pe care nu a concurat niciodata.
 
Credit foto: Flavius Croitoriu / rally art.ro
 
Echipajul Napoca Rally Academy va lua startul la bordul modelului Citroen C3 R5, inchiriat de la DTO, model alaturi de care au reusit in 2018 sa obtina pozitia a 8 -a in Raliul Turciei din cadrul WRC, dar si titlul national in CNR.

Craig Breen, Andreas Mikkelsen, Oliver Solberg se vor afla si ei la start, iar pe lista de inscrieri se regasesc nu mai putin de 27 de modele R5 si 11 modele Rally2. Simone se simte optimist si spera un rezultat bun, cel putin la fel de bun ca si cel de la Roma, acolo unde a reusit sa obtina pozitia a 5 -a la general si pozitia secunda la juniori in acest an.

 
 

Recomandari pentru tine!