ERC: Alexey Lukyanuk sa impus la Rally Islas Canarias 2021

Alexey Lukyanuk se impune la Rally Islas Canarias 2021

Ultima etapa din cadrul Campionatului European de Raliuri s-a desfasurat in acest weekend in Insulele Canare. Rally Islas Canarias 2021 a fost adjudecata de rusul Alexey Lukyanuk la bordul unui model Citroën C3 Rally2.

Un total de 17 probe speciale au avut echipajele de parcurs, Lukyanuk reusind sa isi adjudece un numar de 16 probe speciale din totalul de 17, la finalul raliului avand un avans de +52.3 secunde fata de locul secund ocupat de Efrén Llarena pe un model Škoda Fabia Rally2 evo.

Cea de-a treia pozitie la general a fost ocupata de polonezul Mikołaj Marczyk care incheie acest raliul la +59.5 secunde in spatele liderului si la +07.2 secunde in spatele locului secund.

In videoclipul de mai jos aveti transmisiunea LIVE a Probei Speciale cu numarul 12 si ultima proba speciala PS17.

Sara Fernández reuseste sa devina campioana la copiloti in acest sezon, gratie locului secund obtinut alaturi de Efrén Llarena in acest raliu. Sara devene prima femeie din lume care a castigat acest titlu la copiloti in cadrul Campionatului European de Raliuri, dupa o batalie pana la finalul sezonului cu Szymon Gospodarczyk, care a terminat acest raliu pe locul al treilea, avandu-l in stanga ca si pilot pe Mikołaj Marczyk.

Recomandari pentru tine!