Fratii Maior prezenti din nou in ERC, acum la etapa din Cehia

In acest weekend ( 27-19 August 2021 ) se va desfasura cea de-a patra etapa din Campionatul European de Raliuri, etapa ce va avea loc in zona Barum din Cehia.

Cei doi frati pe care ne-am obisnuit sa ii vedem in acest sezon in ERC, Norbert si Francesca Maior, vor lua startul la bordul modelului Peugeot 208 de clasa RC4 ( Rally4 ). Inainte de startul acestei etape, juniorii lotului national care alearga sub tricolorul romanesc se afla pe pozitia a patra in ERC3 Junior.

Am auzit multe lucruri despre acest raliu, despre atmosfera incredibila de pe probe, despre cat este de frumos, dar si de dificil, lucruri care ne fac sa fim extrem de curiosi si nerabdători sa incepem. Se anunta o vreme capricioasa si o competitie atipica si extra dificila, dar de aceea suntem aici, sa castigam cat mai multa experienta si sa ne invatam lectiile pentru sezonul urmator ”, a declarat Norbert Maior pe pagina sa de socializare inaintea startului de la Barum Czech Rally Zlin.

Etapa de ERC din Cehia va avea un numar de 210.9 km, acestia fiind impartiti in 15 probe speciale. Ziua de vineri programeaza doar o proba speciale, echipajele inscrise avand de parcurs doar superspeciala raliului in lungime de 9.18 km, urmand ca sambata,  acestia sa aiba de parcurs 8 probe speciale in lungime totala de 127,18 km. 

Ziua de Duminica este una si ea destul de lunga, insa cu doar 6 probe, echipajele vor avea de alergat 83,74 km in ultima zi din raliu.

Echipa fanrally.ro le ureaza bafta multa si nu uitati, ” Pedal on the metal „.

Foto: FB Norbert Maior

Recomandari pentru tine!