Cupa Lovrin atrage pasionatii de motorsport

Pasionatii de motorsport din vestul tarii is vor da intalnire in weekend la Lovrin, acolo unde se va desfasura etapa de autoslalom sub denumirea de Cupa Lovrin, aceasta fiind programata in data de 7 iulie 2018.

Evenimentul sportiv este unul cu scop caritabil in zona de start a concurentiilor urmand sa fie amplasata o urna in care doritorii pot dona orice suma pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu din Timisoara. La startul evenimentului se vor regasi un numar de 42 de concurenti care isi vor arata talentul pe cele trei probe speciale pregatite de organizatori.

Dupa succesul celor doua etapa organizate pana acum de clubul sportiv „Sport Masters Year 2012”, mai exact Cupa Masloc si Cupa Varias, acestia doresc ca si aceasta etapa sa fie una cel putin la fel de reusita ca si precedentele etape.

Evenimentul de automobilism este destinat atat sportivilor care detin licenta sportiva, dar si sportivilor amatori sau incepatori, membrii ACR sport. Informatii suplimentare privind regulamentul evenimentului,traseele probelor pot fi obtinute de pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012” si de pe pagina evenimentului Cupa Lovrin 2018

Recomandari pentru tine!