Cristi Sugar reintra in carti pentru titlul Cupei Dacia dupa victoria de la Cluj

Transilvania Rally a fost o etapa de bun augur pentru echipajul DTO Rally Team format din Cristi Sugar si Vlad Colceriu. Acestia au reusit sa se impuna in etapa Clujeana in cadrul cupei monomarca Dacia cu un model Sandero.

Cu patru probe speciale castigate din cele 9 parcurse la Cluj, acestia au reusit sa se impuna in fata echipajului Radu Benea/Andrei Hicea, avand un avans de 15 secunde la finalul raliului. Balea Horea/Mihai Luncan urca pe ultima treapta a podiumului in cadrul cupei.

Cu doar o singura etapa de disputat din Campionatul National de Raliuri Dunlop, etapa ce se va desfasura intre 18-19 Octombrie la Brasov, Cristi Sugar urca pe pozitia secunda la general dupa cele 7 etape. Acestia au revenit in lupta pentru titlul de campioni nationali ai Cupei Dacia dupa aceasta victorie muncita de la Cluj, fiind la 3.2 puncte de liderul la zi, Andrei Mitre.

Transilvania-Rally - Cristi Sugar
Credit Foto: Flavius Criotoriu/ rally art.ro

S-a terminat si penultima etapa de anul acesta, Transilvania Rally, poate cea mai grea etapa a mea de pana acum. Am inceput cu o lipsa de presiune in turbo in prima zi, dupa care am luat si o penalizare de 1 minut intru-un CO care ne-a aruncat pe locul 5. Spre uimirea mea am ramas calm si m-am concentrat sa urcam cat putem de sus in conditiile date. Dupa proba regina, Dangau la vale, am urcat din nou pe 2 dar mai aveam destul de mult de recuperat pentru locul 1 si am spus ca lasam soarta sa decida, ce va fi va fi! Pe al doilea Dangau il vedem oprit pe Popica si decidem sa scadem ritmul si sa conservam rezultatul pana la final!” a spus Cristi.

Urmatoarea etapa din cadrul campionatului national de raliuri dunlop se va desfasura la Brasov in perioada 18-19 octombrie. Tess Rally puncteza ca si ultima etapa din campionat si va trage cortina peste acest sezon competitional, eveniment care va decide si campionul national la general, batalie care se va da intre Vali Porcisteanu si Simone Tempestini pe macadamul din jurul Brasovului.

Clasament general dupa 7 etape din CNR – Cupa Dacia

 

Noutati
Vezi mai multe