Cosmin Salistean /Alin Lapadusa campioni nationali la Rally2

Un nou seson al Campionatului National de Raliuri 2 ( Rally 2 ) s-a terminat odata cu Raliul Sibiului, acolo unde echipajul Salistean/Lapadusa termina etape pe pozitia secunda, insa clasarea pe acest podium ii incoroneaza cu titlul de campioni nationali absoluti ai Rally 2 in sezonul 2017.

Echipajul a luat startul la ultima etapa de la Sibiu la bordul unui Renault Clio, nepunctand la clasa A1 din cauza schimbarii materialului de concurs, astfel sunt vicecampioni si la clasa A1, pozitie pe care au obtinut-o la bordul unui Renault Megane, cu care au alergat pana inaintea ultimei etape.

Doua titluri pentru Lapadusa cu doi piloti diferiti. Daca in primul an competitional al ligii secunde, Alin a devenit campion alaturi de un alt pilot, anul acesta a reusit sa devina campion alaturi de Cosmin Salistean. 

Salut pe toata lumea si multumesc. Intr-adevar anul trecut il insoteam pe Gilles, insa anul acesta m-am alaturat lui Cosmin Salistean. Sezonul 2017 pentru mine a fost interesant si plin de suspans pana in ultima clipa cu momente placute alaturi de familia Rally2, dar cel mai important ..m-am bucurat de fiecare km de proba speciala, chiar daca am mers pe macadam sau asfalt, pe ploaie sau soare, cu Meganul de clasa A1 sau Clio de A2. In cadrul Rally2 cu siguranta 2018 va fi un an plin de surprize …cu masini bine pregatite, piloti noi si dornici de rezultate. Nu mi-am facut un plan…imi doresc cateva etape pe asfalt la grupa B dar in functie de buget. Pentru macadam sau etapele lipsite de buget sunt deschis pt pozitia de navigator” ne-a declarat Alin Lapadusa.

” Multumesc familiei Salistean. Sau implicat maxim, atat financiar cat si sufleteste pt rezultat si nu in ultimul rand lui Cosmin pt evolutia pe probe de laudat. ” a mai adaugat Alin.

 

Stand de vorba cu Cosmin Salstean, acesta a declarat „ a fost un sezon in care am pornit fara nici un obectiv, principalul obiectiv era sa luam startul la cat mai multe etape si sa ne dstram. Cand am inceput sa adunam puncte, s-a schimbat si obiectivul nostru, acela fiind de a iesi campioni nationali la rally2.” a declarat Cosmin Salisean pentru fanrally.ro

Echipajul Salistean/Lapadusa a luat startul la ultima etapa din Rally2 la bordul unei noi masini, fiind vorba despre un Renault Clio, iar acesta a declarat „masina cea noua sigur nu va fii masina mea de concurs anul viitor inca nu stiu daca voi participa anul viitor ! Mai vedem…” cand a fost intrebat cu ce masina va lua startul in 2018.

 
 
Felicit cu ocazia asta echipajele cu care ne am batut :NICOSKI, PETRISOR ,ALMASA, MOLDOVAN ,ALBUT,FAZACAS, RESIGA , etc!” a mai adaugat Cosmin.

 

 

credit foto: Liana Toma

Recomandari pentru tine!