Andrei Precup se impune in Valea Domanului in cadrul CNVC2

Aflat pe un traseu pe care acesta a crescut, Andrei Precup s-a impus la Cupa Resita 2021 in cadrul ligii secunde a nationalului de viteza in coasta, iar Silviu Dumitrescu s-a impus in cadrul CNVC.

Cu o presiune uriasa pe acesta, fiind pe un traseu de casa, Andrei reuseste sa isi treaca in cont prima sa victorie la general din Campionatul National de Viteza in Coasta 2 la bordul modelului Seat Toledo, model pe care toata lumea o stie de #locomotivaderesita.

Batalia a fost una foarte stransa intre Precup, Gao si Darius Vilsan, insa dupa cele 2 urcari de concurs podiumul final il arata pe Sergiu Tirla ( GAO ) cu modelul BMW e30 pe pozitia secunda, acesta fiind mai lent cu doar +0:00,702 secunde decat liderul etapei. Cea de-a treia pozitie la general este ocupata de un alt resitean, Darius Vilsan, la bordul modelului BMW E36, acesta fiind mai lent cu peste 2 secunde fata de liderul de la general.

Andrei Precup
Credit Foto: Botyan Alexandru

Prima mansa de concurs a fost adjudecata de Gao care reuseste un 2:35,542 sec., urmat fiind de Andrei Precup care a fost mai lent cu aproape 1 secunda ( 2:36,392 sec. ) decat Sergiu, iar Darius obtine un timp ( 2:36,691 sec. ) foarte apropiat de Andrei Precup.

Mansa secunda de concurs a fost adjudecata de Precup cu un 2:35,205 sec., reusind astfel sa isi treaca in palmares victoria de la Cupa Resita 2021, fiind urmat de Sergiu Tirla care pierde peste 1 secunda in mansa a doua si de Darius Vilsan care incheie cu al treilea timp ambele manse de concurs.

Cosmin Oprinescu incheie etapa resiteana pe pozitia a patra, fiind urmat de Razvan Gosta, Zoltan Martincsek, Bogdan Duma, Madalin Neagu, Razvan Jinga si Laurentiu Mandu care incheie top 10 de la Cupa Resita 2021 in cadrul CNVC2.

Clasamentele si rezultatele se pot vedea aici.

Recomandari pentru tine!