ACI Rally Monza 2021: Ogier preia conducerea in ziua secunda

answear.ro

ACI Rally Monza 2021: Ogier continua lupta pentru titlu cu Evans in ziua secunda

Batalia dintre Evans si Ogier este la cote maxime, dupa ce Evans a reusit sa incheie ziua de vineri in pozitia de lider, acum Ogier preia conducerea de la FORUM8 ACI Rally Monza 2021 la finalul zilei secunde.

Neuville pica pe pozitia a patra la general, iar Dani Sordo urca pe cea de-a treia pozitie dupa problemele lui Neuville care pierde spatele modelului Hyundai i20 WRC lovind partea din fata a masini, acesta ajungand cu al noualea timp la finalul probei.

Ogier a reusit sa preia conducerea raliului dupa parcurgerea primei probe speciale de sambata, dupa ce reuseste al doilea timp pe proba, iar Evans al patrulea timp, insa acestia au facut din nou rocada odata cu PS9, cand Evans isi adjudeca proba si Ogier ajunge al treilea.

Ultimele doua probe ale diminetii de Sambata  ( PS10 si PS11 ) au fost adjudecate de Ogier, astfel ca acesta preia conducerea raliului cu doua probe ramase de parcurs in dupa-amiaza zilei, doua treceri pe proba Sottozero in lungime de 14.39 km fiecare.

Evans reuseste sa isi adjudece PS12 – Sottozero 1 si urca din nou in fotoliul de lider, Ogier ajunge cu al cincilea timp si cade pe doi, la doar +0,3 secunde in spatele rivalului sau la titlu, Evans.  Dani Sordo termina proba cu al doilea timp, urmat de Neuville si Katsuta.

Ultima proba speciala ( PS13 – Sottozero 2  ) a zilei a fost adjudecata de Dani Sordo care ramane la finalul zilei pe treapta a treia, Neuville termina cu al doilea timp, Ogier pe trei si Evans pe patru.

Ogier urca din nou in fotoliul de lider la finalul ultimei probe speciale de Sambata gratie celui de-al treilea timp, Evans pica pe locul secund la jumatate de secunda de lider, urmat de Dani Sordo si Neuville.

Credit Foto: Flavius Croitoriu / rally art.ro

Oliver Solberg incheie dupa cele doua zile de raliu desfasurate de la ACI Rally Monza 2021 pana acum pe pozitia a cincea , la bordul unui model Hyundai i20 Coupe WRC.

Pentru ziua de Duminica, echipajele vor mai avea de parcurs inca trei probe speciale in lungime totala de 39,53 km, iar batalia la titlul de campion se va decide dupa incheierea ultimei probe speciale, Evans si Ogier avand batalii interesante, facand rocada in postura de lider cu fiecare proba speciala parcursa.

Clasamentele si rezultatele acestei etape se pot vedea pe https://www.ewrc-results.com

 

Recomandari pentru tine!