208 R2 Cup incepand cu sezonul 2022 in CNR Betano

208 R2 Cup va reprezenta una dintre cele mai importante noutati pentru sezonul 2022 al Campionatului National de Raliuri Betano, competitia urmand a se adresa exclusiv echipajelor care vor concura pe modelul Peugeot 208 R2.

 

208 R2 Cup este pasul firesc pentru cei care si-au facut deja debutul in lumea raliistica, dorind a fi o competitie monomarca desfasurata la cel mai inalt nivel, in jurul careia sa se formeze o comunitate a iubitorilor de raliuri care sa impartaseasca pasiunea pentru astfel de automobile.

Cupa monomarca va reprezenta mediul ideal pentru duelurile dintre numeroasele echipaje care concureaza deja cu modelul 208 R2. Acestea se vor lupta de la egal la egal sub o identitate comuna, care sa sporeasca vizibilitatea in fata fanilor si partenerilor, nivelul competitional urmand a creste substantial.

208 R2 Cup

Peugeot 208 R2 este cel mai de succes model din aceasta categorie, fiind cea mai vanduta masina de raliu din istoria Peugeot Sport, comercializata in peste 450 de exemplare de la lansarea sa in 2012. Acest model este propulsat de un motor de 1.600 cmc care dezvolta o putere de 185 CP, fiind echipat cu o cutie de viteze secventiala. Modelul francez este prevazut cu o suspensie reglabila Ohlins care sporeste performanta masinii indiferent de suprafata pe care se ruleaza: asfalt, macadam sau chiar zapada/gheata.

Potrivit organizatorului, C.S. Danny Ungur Racing, mai multe detalii despre aceasta competitie vor fi facute publice in urmatoarele luni. Taxa de inscriere nu va depasi suma de 1500 EUR/echipaj, in acest pret fiind inclus un set de combinezoane (pilot/copilot) si diferite alte articole vestimentare.

Recomandari pentru tine!