Women Rally la startul celui de-al patrulea sezon

Motoare turate. Viteza. Adrenalina si frumusete. Women Rally isi asteapta pentru al patrulea an la rand concurentele dornice sa isi etaleze la volan calitatile sportive intr-un cadru sigur si o atmosfera prietenoasa.

Timisoara, Bucuresti si Cluj-Napoca vor fi din nou gazdele a zeci de femei care se intrec cu secundele la volanul masinilor, in cadrul evenimentelor Campionatului National Women Rally 2021. Bosch Car Service isi pastreaza pozitia de title sponsor al campionatului national, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si continua alaturi de Asociatia Clubul Sportiv Women in Motorsport si Clubul Sportiv Savu Racing demersurile pentru incurajarea conducerii defensive si a responsabilitatii in trafic. Alaturi de partenerii traditionali, “George – primul banking inteligent din Romania”, se alatura Campionatului sustinand clasa de masini electrice.

La fel ca si in anul precedent, greu incercat de pandemie, Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service pastreaza aceeasi structura si propune pentru 2021 trei etape dedicate exclusiv soferitelor care doresc sa isi imbunatateasca atitudinea si experienta la volan.

In 2020 Women Rally – Bosch Car Service a fost cu adevarat un campionat de suc-ces in ciuda dificultatilor generate de pandemie, iar numarul de participante in crestere de la o etapa la alta a dovedit din plin acest lucru.
Anul 2021 este un an special pentru Bosch Car Service, acesta marcheaza aniversarea a 100 de ani de la infiintarea primului parteneriat din sfera reparatiilor auto dintre firma Robert Bosch si service-ul auto numit Max Eisenmann & Co la acea vreme. (Hamburg 1921). Astazi Bosch Service este cea mai mare retea de service-uri auto inde-pendente afiliate la un concept, avand peste 15.000 de membri in 150 de tari de pe glob – in Romania avem 92 de unitati.
Ca atare, dorim sa sustinem Women Rally si in 2021 in semn de respect pentru prezenta femeilor in randul conducatorilor auto din Romania, punand la dispozitia organizatorilor si a concurentelor Women Rally – Bosch Car Service numeroase premii si beneficii cu ocazia implinirii celor 100 de ani de existenta Bosch Service.
Adresam de pe acum mult succes organizatorilor si invitam doamnele si dom-nisoarele dornice sa isi exprime indemanarea la volan sa se inscrie la acest eveniment unic in Romania. Satisfactia va fi garantata!” a declarat dl. Mircea Bela director de vanzari Robert Bosch SRL.

Pastrand angajamentul pentru un viitor mai verde, Women Rally va continua sa promoveze clasa vehiculelor electrice, care in acest an va fi sustinuta de “George – primul banking intelligent din Romania”.

Suntem mandri si entuziasti ca ne putem alatura prin George, primul banking inteligent din Romania, Campionatului Women Rally, un proiect care faciliteaza si val-orifica implicarea femeilor in lumea fascinanta a motorsportului. Am ales clasa vehiculelor electrice pentru ca privim cu incredere spre viitor si, asemenea lui George, ne place sa-l construim de acum cu ajutorul tehnologiei. Ne aliniem astfel la start cu o comunitate tanara, creativa, eleganta, care imbina intr-un mod educativ pasiunea pentru sport cu tehnologia si protejarea mediului”, a declarat Laura Mihaila, Sef Departament Marketing, BCR.

Etapele Women Rally sunt mai mult decat o competitie, sunt o experienta care incurajeaza atat sustenabilitatea cat si responsabilitatea printr-o serie de actiuni colective cu scop caritabil.

Evenimentele, desfasurate de-a lungul a trei zile – vineri, sambata si duminica, isi asteapta cu nerabdare participantele la start, fie ca se afla la primul pas in automobilismul sportiv, fie ca sunt deja prezente consacrate la etapele Women Rally. Participarea se va face, ca si pana acum, cu masina personala, completand formularul de inscriere disponibil pe www.womenrally.ro. Clasamentele se vor intocmi in functie de capacitatea motorului si gradul de modificare a masinii, care incepand cu acest an vor fi validate de o comisie tehnica acreditata FRAS, conform regulamentului oficial Women Rally.

Prima etapa va avea loc la Timisoara pe 25-27 iunie si va purta numele Trofeul Casa Auto Timisoara. Masina oficiala a competitiei va fi Mercedes-Benz prin Casa Auto Timisoara, care, la fel ca in anii precedenti, va pune la dispozitia organizatorilor si ambasadoarelor Women Rally cele mai noi modele. Inscrierile sunt deschise pana in data de 15 iunie pe website-ul competitiei www.womenrally.ro .
Participantele pot avea in dreapta o invitata in rolul copilotului. Sunt obligatorii buna dispozitie si curiozitatea de a invata lucruri noi, restul fiind in grija organizatorilor, care vor pune la dispozitie cagule si casti de protectie pentru fiecare concurenta, dar si masti, dezinfectanti, cafea, racoritoare si o serie de surprize oferite de partenerii etapelor.

A doua etapa va avea loc la Bucuresti pe 3-5 septembrie si va purta numele Trofeul Enel-X. La fel ca in 2020, masina oficiala a competitiei din Capitala va fi BMW prin Auto Cobalcescu.

Finala Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service 2021 va fi organi-zata la Cluj-Napoca pe 1-3 octombrie si va purta numele de Trofeul Castrol. Continuand traditia inceputa cu editia de centenar Women Rally, organizata in 2018, masina oficiala a etapei clujene va fi Mercedes-Benz, prin RMB Inter Auto.

Laura Savu, fondator si promotor Women Rally:

Sunt extrem de incantata de faptul ca anul trecut am reusit sa ne indeplinim cu suc-ces cele 2 obiective propuse, si anume organizarea unei etape in premiera la Bucuresti, respectiv infiintarea clasei de masini electrice. Intr-un an in care pandemia ne-a dat bataie de cap si in care am intampinat o serie de greutati in organizare, consider ca numarul rec-ord de 85 de masini prezente la startul ultimei etape de anul trecut, confirma inca o data faptul ca am adus pe piata un concept unic si extrem de apreciat, care a starnit interesul femeilor de a participa la o competitie automobilistica dedicata lor.

Desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, Campionatul va avea anul acesta 3 etape.
Pasim increzatori in noul an competitional si ne dorim sa avem la startul unei etape 100 de masini, sarbatorind impreuna cu partenerul campionatului 100 de ani de existenta Bosch Service. Ii uram bun venit lui ”George, Primul banking inteligent din Romania”, care s-a alaturat campionatului prin sustinerea clasei de masini electrice si astfel, impreuna, sa actionam responsabil pentru un viitor ”verde” sustenabil. Multumiri partenerilor Casa Auto Timisoara care au ales pentru anul acesta Trofeul de la Timisoara, Castrol si Enel X, care au decis sa ramana alaturi de noi, pastrand trofeul la Cluj, respectiv Bucuresti si tuturor celor care ne sunt alaturi”.

La fel ca si pana acum, Women Rally propune un mod inedit de deconectare de la grijile cotidiene, evenimentele oferind momente de relaxare activa si de socializare cu oameni care impart aceleasi pasiuni. Noutatile pot fi urmarite si pe instagram @womenrally.ro si pagina de facebook Women Rally.

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2021 se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Recomandari pentru tine!